Här kommer kung av sand

Helgen i Finnhamn skulle jag kanske ta och skriva några rader om.
Båtresan ut till ön gick bra, 3 h lång va den (nästlängsta jag varit på en båt nånsin) och de va helt vindstilla så jag slapp sjösjukan. Skönt!! Solen låg på och vattnet glittrade. Riktigt fint va de och åka längs öarna i Skärgården och se alla fina små och stora sommarhus folk byggt.
När vi kom fram till Finnhamn väntade resten av gänget på oss, korkade upp cider och öl och helgen hade officiellt startat. Vi spelade "Uppsala". Ett spel man skulle lägga ut europeiska orter och sevärdigheter efter vilka latituder och longituder. Ett sjukt svårt spel om man som jag och Camilla(min lagkamrat) inte är speciellt bra på geografi. Kvällens höjdpunkt va när Mattias och Ante rita en karta över europa som likna allt utom en karta!!=)
Lördagen va vi ute och utforskade ön. Regna lite emellanåt sen va de sol, så höll de på hela dagen. Jag, Mattias, Ante och Anders hann med en runda kubb innan lunchen. 2-0 till mig och M, och tusen ursäkter från A & A, "vi hade motsol, våra kubbar va gömda i gräset, de blåste" haha lite smått dåliga förlorare:P
Åt en god lunch på restaurangen, sämre utsikt än den vi hade kan man ha=) Restaurangen låg alldeles nere vid vattnet.
Gick tillbaka till vandrahemmet och spelade Alias. Oj va de resultera i många skratt och intressanta förklaringar!
Sen va de dags och äta igen. 3-rätters middag med vin och öl, presentutdelning och musikunderhållning. Efterrätten va något av de godaste jag ätit i efterrättsväg. Ett coverband spelade och restaurangen fylldes med galet mycket folk, trodde inte ön rymde så många människor, haha. Trevligt va de iaf, och när vi skulle gå va de knökfullt så vi fick ta fönstervägen ut. Gissa om vi fick många blängande blickar då. Återigen tillbaka till vandrahemmet där de väntades intro-tävling. En något halvfull Ante spelade intro på gitarr och vi andra delades upp i lag. Men de blev en aning kaotiskt när alla sjöng samtidigt. Så vi lekte lappleken. Så mycke jag skratta under den leken har jag inte skrattat på länge!! Vi spela lång ut på natten och hade väldigt trevligt och mysigt.

Igår va de grymt fint väder. Städade våra stugor och packade våra väskor. Satte oss på en klippa och solade i väntan på att alla skulle bli klara, sen blev de brännboll. Oj va längesen jag och alla andra spela de. Hade glömt hur skoj de är. Sen va de dags och gå till båten och åka hem. Jag, Mattias, Ante och Karin spelade plump. Jag vann och siffrorna talar för sig själv, eller hur Mattias?;)
Helgens kommentar stod Ante för, "oj kan du redan alla namnen på alla" japp de kunde jag. Har lätt för och komma ihåg namn, mitt minne är sjukligt bra va gäller vissa saker.

Lite sorligt att säga hejdå till alla efter en kanon helg. Även om de kändes att jag va ganska många år yngre än den yngsta och inte hängde med i alla diskussioner så hade jag mycke trevligt!!


//M


Effektiv dag!!

Idag har jag fått massor saker gjorda och dagen är på långa vägar inte slut än.
Jag har hunnit vara hos tandläkaren och fått stygnen borttagna.
Jag har tvättat
Jag har hängt upp tvätt
Jag har packat upp helgens väska
Jag har varit på spinning
Jag har kört ett core-pass
Jag har bokat en personlig träningsvägledare
Jag har ätit lunch och målat naglarna.

Tror nog jag har gjort mig förtjänt av en liten powenap nu!! Jo minnsan de förtjänar jag innan jag ska påbörja kvällens matlagning!!


//M


Back in buissness

Hemma från en trevlig, mysig helg i Skärgården med Mattias och ett gäng vänner till han. Mer uppdatering kommer under morgondagen och bilder kommer så fort vi fått bilder.

Alldeles strax ska jag hoppa i säng. Men först ska jag HISSA och DISSA, inget jag brukar göra och förmodligen inget jag kommer göra som vana. Kanske om de skulle uppskattas av mina läsare.'

M´s dissning:
Årets första myggbett. Gillar inte myggor, och nu är dom minsann återupplivade igen efter en lång vinterdvala

M´s hissning:
TREVLIGA busschafförer. Busschafförer som kan skoja med sina åkare. En sån råkade vi ut för idag på väg hem från Gullmars. Bara måste dela med mig av de!!=)

"Ja välkomna ombord på denna bussen som ska ta oss till Årstaberg via Årsta Torg. Vädert ute är nu soligt, lätt molnighet och ca 17 grader. Vi beräknas ankomma till Årstaberg ca 17.14 lokal tid. hoppas ni får en trevlig resa!Welcome omboard on this bus toÅrstaberg. to hear this information in English please contact crew. Have a nice trip"

Klockrent och så jäkla bra. Skönare busschaför får man leta efter, fler sånna tack!! Glad busschafför=glada åkare!!=)


Slutet av Bridget Jones dagbok nu. Så romantiskt och pluttigt!=) Efter de blir de nog sängen, utslagen efter en skärgårdshelg.
Tack Hanna, Ante, Mattias, Anna, Camilla, Anders, Pelle, Karin, Ebba och Kaspian!


//M

Fredag

Likamed Helg!! Woohoo säger jag som har helg varje dag. Ungefär. Men helgen är ändå något visst, Mattias är ledig, nästan alla är lediga och alla är allmänt glada. Denna helgen bär de av ut mot Skärgården för att fira Hanna och Ante. Hoppas på en solig helg, åtminstonde en regnfri helg så man kan va ute! Ser mycket fram emot de, ser dock inte lika mycket fram emot båtresan dit på 3 långa timmar.

Ansiktsmaskar mig nu, snart en dusch sen är de dags och göra sig klar.


//M

Wooohooo

Nu är de officiellt, jag har blivit en SATS:are!!!

Sofie på besök, snart anländer Sandra. Vi är sega, jag är segast och Sofie nog lite övertrött, hon bara skrattar åt allt=) Vi tittar på familjen Bernadotte och försöker bli allmänbildade eller nåt. När Sandra kommer ska hon Zumba, de ser vi fram emot=)



Sandra, jag, Sofie. Knasiga skåningar=)


//M

Slint i skallen?

Jag börjar undra de. De blev inte bara spinning igår utan även ett core-pass. Mattias boka in mig och Sofie på de direkt efter spinningen. Känns i magen idag men gud så underbart skönt de va och jag har aldrig varit mer pepp på att verkligen börja träna. Jag vill nuuuu nuuu nuuuu. Ska bara se hur jag ska finansiera SATS-träning, de må vara dyrt men han jobbar där, klart jag ska träna där då så jag får lite sällskap=) Och så ska såklart lilla Sofie också börja träna, vi kommer va grymt tränande snart!!
Denna dagen vaknade jag glad, något trött men gav mig ut på en morgonpromenad i 45 minuter i solen. Svetten rann, idag speeda jag upp tempot och gick fort. Tills sista backen innan jag va hemma, då kom träningsvärken i magen efter gårdagen imorgon. Men skönt va de och jag är DUKTIG!!

Idag blir de promenad med Sofie och umgåsning med Caroline, på tiden att vi ses längesen sist!!=)

Ha en bra dag och njut ordentligt i solen (ni som har) de ska jag göra!!


//M



Avslutar med en bild från London, han inspirerar mig till träning!!

Då va de bestämt!!!=)

Jag och Sofie, 17.00 i Älvsjö. Då jäklar ska vi köra hårt!! Så jag passar på och njuta av dom sista timmarna innan dess, för de finns en liten risk att jag inte tar mig hem efter passet, lär vara minst sagt död när de är över=) Haha

Ska bli riktigt kul!!


//M


Med blandade känslor..

Klev jag in på Akelius kontor i Brandbergen för och lämna nycklarna till min gamla lägenhet. Min gula lilla barack, min första egna lägenhet. Jag och baracken har varit med om mycket, och jag hoppas nästa person tar han om lilla baracken tills den ska rivas!!=)
Men de kändes grymt bra ändå och lämna nycklarna, jag trivs otroligt bra i Årsta och jag älskar sambolivet med Mattias!! Everything is just great!!

Jag provade på zumban imorse, ojojoj va jobbigt de va, svetten rann när jag va klar, och ikväll ska jag och Sofie hälsa på Sats i Älvsjö och spinna med Mattias. Om vi får och han vill, vill säga=)


//M

Jakten på den perfekta presenten!!

Har ni saknat mig?! Nu när de inte kommit uppdateringar på en vecka. Skyller på min visdomstand som har krånglat (nu är den utdragen) och på att pappa och Rebecka varit på besök. Men jag börjar i London!!

London 2010

Helt underbart, vilken fantastisk stad, vilka trevlig människor, vilka fina byggnader. Allt va wow, jag va imponerad från första till sista minuten där. Dock börja resan inte så bra. Vi skulle åka via Riga när vi flög ner till London. Flygbolaget hette Air Baltic. På Arlanda va de struligt och incheckningen tog lång tid. Först skulle vi behöva betala för och checka in våra väskor, sen upp på allt fick vi inte sitta ihop. Full i panik klev jag på planet, kritvit i ansiktet med tårar i ögonen. Jag skulle sitta längst fram och Mattias i mitten. Men flygvärdinnorna va toppen så jag blev framflyttad till buisnessclass, bra benutrymme, dom bjöd på vatten, kaffe och te och så fick jag titta på dom som lugnade mig under hela resan. Toppentrevliga va dom!! Väl nere i London va allt underbart. Turista massor, shoppa lite, myste massor. Höjdpunkten va ändå när Mattias överraskade mig med Phantom of the opera. En musikal jag rekomenderar ALLA att se, grymt bra. Madame Tussaude va också jätteroligt att uppleva, shit vilka fina dockor. Med andra ord London va underbart!!

Efter London va de dags för matteprov. Ett matteprov jag klarade som tur va. Pustar ut!!

I onsdags kom pappa och Rebecka på besök ett par dagar. Alltid lika trevligt med besök. Hann med en runda till stan så Rebecka fick färga sitt hår, Farsta Centrum för shopping, city gross för storhandling och plantagen för nya växter. Bra när pappa kommer med sin bil så man kan göra allt de man inte hinner annars!!=)

Tidigt i lördagsmorse åkte vi till Göteborg. Mattias skulle vara duktig och springa Göteborgsvarvet. De va strålande sol och gassande värme hela dagen. Jag och Christina titta på när Mattias va duktig och sprang. Vi höll på o svettas ihjäl så jag tycker synd om alla löpare som fick springa i solen. Många, riktigt många fick hjälp in i mål, en del fick tom köras på bår in i mål och några kröp. Värmen gjorde sitt, mer eller mindre alla låg utslagna i solen sen, brända efter loppet och trötta i benen. Och jag lura med han till Liseberg sen på kvällen, den lilla stackaren=) Vi åkte några karuseller, 5-kampade och bara strosade runt=) Med andra ord ännu en bra helg!

Igår drog jag ut min stackars lilla visdomstand. Inte så synd om den direkt den har varit dum och krånglat en del så jag är glad att va av med fanskapet. Nu har jag en tråd i munnen som kittlar mig på tungan, irriterande som tusan. Annars känns de bra idag, ömmar lite, mest när gapar stort. Hoppas de går över snart mycke snart!!

Ihelgen ska vi ut i skärgården för att fira Hanna och Antes 30-årsdagar. Så nu är de Jakten på den perfekta presenten. Inte de lättaste till ett gift par som jag antar har de mesta redan. Jag har dessutom aldrig träffat dom så jag har ingen koll på va dom gillar. Men vi tror vi har kommit på nu va vi ska ge. Och eftersom dom med största sannolikhet inte läser min blogg kan jag berätta att de blir ett presentkort på en restaurang. De är väl bra?! Eller?! Andra förslag?!


//M

Tandvärk och familjebesök

Förlåt för att de inte kommit en uppdatering med bilder från London än.. I måndagskväll strax innan provet började min visdomstand krångla. Ju längre kvällen led desto värre blev smärtan. Helt sjukt, jag har aldrig haft tandvärk innan och trodde jag skulle dö. En hemsk natt, med lite sömn och mycket ajajajjjje.
Pencilinkur, smärtlindring och corsodyl i 10 dagar framåt, ett tandläkarbesök imorgon sen hoppas jag att för evigt slippa tandvärk.

Om någon timme väntar jag besök. Inte vilket besök som helst, utan ett hjärtligt besök från pappa och Rebecka!! Alltid trevligt med besök=) Så innan helgen kommer jag nog inte lägga upp några bilder här, hoppas ni har överseende med de.


//M

Hemma igen

Efter 4 helt underbara dagar i London!! Imorn kommer en längre uppdatering med bilder, hinner inte idag. Om en timme ska jag bege mig till Haninge för och skriva de andra och sista matte-provet. Håll tummarna för mig!!


//M

04,15

Då ringer klockan. Dags och stiga upp. Tjoho. Väskan är färdigpackad, kläderna för resan framlagda. Disken är diskad, lägenheten är städad, blommorna vattnade, fönster och balkongdörrar stängda, spisen av, kylskåpet stängt, passet framlagt, sladdar utdragna. Tror nog vi är redo för avresa imornbitti!!

5.30 kommer taxin och plockar upp oss för färd till t-centralen där arlanda express väntar. Jag är nervös, resfeber, gillar INTE och flyga. No big fan of airplanes. Så ni som sitter bredvid mig, va beredda på blåa händer vid avstigning, för de kan hända att jag, bara lite grann av en olyckshändelse klämmer lite händer, men bli inte arga då för jag menar inget illa med de;)

Nu ska jag sova, så jag är pigg imorn.. Om jag nu kan sova, skittrött och nervös. Ingen bra kombination!!

Hoppas alla läsare får en bra Kristi Himmelfärds helg med lite extra ledighet.


//M


WOOOOW

9 km, nästan 9 km visade stegräknaren när jag va hemma igen efter min och Jennys promenad. Grymt fint väder och så skönt!

Resten av kvällen ska jag bara va, jag ska unna mig ett bad för de tycker jag att jag är mer än värd!!=) Sen blir de matteräkning när min privata lärare kommer hem igen. Först lasagne, tvättvikning sen bad, ja så får de bli!


//M

Nej men titta, är de inte solen som tittat fram?

Jo minsann, klarblå himmel, sol och vindstilla.. Är de inte för härligt?! Solen är efterlängtad, och varmt välkommen. Jag jublar för idag slipper jag ta på mig vinterjacka som jag fått göra de senaste dagen. Ganska illa att behöva ha vinterjacka i Maj. Men är de kallt så är de kallt minsann!!

Idag står tvättning överst på min att göra lista!! Tjohoo, verkligen tjohoo!!
Matte ska de också räknas en del, ganska mycke är planen. Fram till 14.50 iaf, då ska jag möta Jenny och Kira i Årsteberg och i vanlig ordning bege mig ut på vår dagliga promenad! Kan inte riktigt bestämma mig om jag ser fram emot de eller inte, benen och rumpan är långt ifrån smärtfri idag efter gårdagen. Och jag börjar fasa för hur de kommer kännas efter morgondagens spinningpass. Får nog se till och ha packningen klar innan, för de finns risk för att jag kommer bokstavligt talat vara DÖD!! Cykling är inte min starka sida, så jag ser detta som en stooor utmaning!! Längst bak ska jag iaf sitta så jag kan cykla i min takt, lär dessutom behöva ha me mig litervis med vatten, hahaha.

Oj va tvätten skriker på mig nu..


//M

Tofsar låter så, tofsigt!!

Man bara måste älska Maria Montazami. Hon är ju så härligt ärlig. "jag tycker tofsar låter så tofsigt" "jag tänker på engelska, översätter på svenska och säger de på engelska"  ploppa ur hennes mun idag=)

11 km, två rundor blev resultatet av denna dagen. Jenny gick bakom mig i backarna och skrek "BÖJ PÅ KNÄT", Sandra och Sofie gick framför och peppa som fan. Helt död i benen nu. Körde ett stenhårt pass hos sjukgymnasten idag som inte gör saken bättre. Frågan är om jag kommer kunna gå imorn?! Återstår att se!! Jag är iaf grymt stolt över mig själv, för jag är så grymt bra nu!!

Något mer som är bra är att jag nu ska återgå till arbetsrummet, slå mig ner bredvid Mattias och räkna matte än stund innan de är dags och krypa i säng.


//M

Snart, snart mycket snart

Reser jag och min fina sambo till LONDON!!! YEAH LONDON BABY!!! Torsdag-söndag närmare bestämt, och jag är så glad, ser fram emot de så galet mycket!! De kommer bli en helt underbar fantastisk mysig helg!!

Denna dagen idag ser ut som följande:
* Handla sportBH i haninge centrum
* Lunch
* Sjukgymnastik kl 13
* Ams i Globen skriva in mig
* 19.50 Möta upp Jenny vid Årstaberg och ut på vår kvällspromenad
* 21.00 Hollywood-fruar


//M

Monster Ball och pythagoras sats

Lady Gaga igår.. Ja de va en intressant upplevelse. Hade de inte varit för att hon bytte kläder 20 gånger för mycket(minst) hade de varit en bra show. Hon va bra, musiken bra och dansarna va grymma. Men med klädombyte varannan låt blev de lite för många pauser, ganska drygt och oflyt i framförandet. Sen va de någon lite halvlustig story om "monster ball" som jag inte riktigt greppa förrens i slutet när de dök upp ett stort monster på scenen, då ramla polletten ner, haha.. Om jag skulle betygsätta konserten får den 3,5/5 och de bästa va när hon sjöng "Bad Romance" som sista låt. "Paparazi" och "Speechless" va också mycke bra. Och "Boys boys boys"
Lady Gaga va ingen favorit innan, men kommer förmodligen lägga till en del låtar på min Spotify-lista inom kort.

Efter Gaga bar de av mot en kaotisk t-bana. Ja herregud som folk beter sig, pressar, knuffar värre än tanterna på Ullared! Sen är de kanske inte så klokt att som småbarnsfamilj stå längst fram. En liten pojke på ca 10 år blev helt nedmosad, benen satt fast mellan perrongen o ingången, en fullvuxen karl fick läpp spräckt och en rejäl näs-smäll vilket resulterade i näsblod. Lovely. Sen förstod folk inte riktigt att de inte gick på fler så dom fortsatte knuffa, pressa och putta. Knäppgökar!! Va en intressant resa på 3 hållplatser som kändes som minst 30. Fram till Göta kom vi iaf. Men med halsbränna hela dagen mådde min lilla mage inte något vidare bra, så kl 1 åkte jag och Mattias hem. Och tog en låång sovmorgon idag, till 11. Skönt och inte ha massa måsten alltid och kunna unna sig de. Rejäl frukost på sängen ordna jag innan jag slog upp matteböckerna igen. Gissa vem som sken upp när jag slog upp sidan med Pythagoras sats, ja inte va de jag iaf. Hann väl med och räkna en hmm 10 sidor, många va de iaf, sen gav mitt huvud upp. Lär drömma om hypotenusor och kateter inatt.

Blev en 1,5 h promenad med Jenny idag, så skönt och jag säger de igen, vi är grymt bäst!! Fick även mitt köksbord sålt idag, så imorgon ska jag unna mig en sport-BH för tydligen ska jag, Sandra E och Sofie gå på Mattias spinningpass på onsdag. Så om jag efter onsdag inte kommer blogga mer vet ni vad de beror på, hahaha;)

Dags och resa på sig, lägga handen på bröstet och sjunga vår vackra nationalsång när kronorna vann öppningsmatchen i VM


//M

Paaaaaarty

Nu kom Sandra, som vi har längtat efter henne!! De är party på riktigt!!
Sofie och jag sitter o poppar Lady Gaga varvat med schlager och Bert, lovely!!

Efter konserten blir de göta källare och möta upp lilla Sandra, lilla vingåker-Sandra som efter denna helgen lämnar oss;( Mandis kommer också vara där!! Härliga lördag är så välkommen så!!=)

//M


Gagaohlaohlalala

Idag är de lördag. Lördagen den 8 Maj 2010. Vilket betyder att vi (jag, Mattias, Sandra, Sofie) ska gå och titta på Lady Gaga i Globen. De ska tydligen vara helt magiskt så jag ser fram emot de. Dock tycker jag inte hon är speciellt bra men de är väl uplevelsen? De här är iaf min favoritlåt om jag ska välja en:
Bad Romance. Vilken är din favorit?!

Nu ska jag snart snöra på skorna, gå till Gullmarsplan, ta bussen till Brandis, hem och visa lägenheten för 2 st, tillbaka till Gullmars, långpromenad, powernappa, duscha, PEPPA!! Min lördag i stora drag.

Vad ska alla läsare göra idag?


//M

Slutkörd

Körde hårt, stenhårt hos sjukgymnasten idag. Alla cyklarna va upptagna så jag tog gå-bandet istället, pressa mig själv lite extra och körde hårt med branta backar och hög hastighet. Öka vikter och höjder på alla övningar idag, sjukt skönt och jag känner mig mycket duktig!!

Pumpar Lady Gaga genom högtalarna, måste ju vara i form tills imorn när de är dags;)


//M

Fredag och inget vettigt just nu

Bara för jag inte hade något vettigare för mig denna morgonen bestämde jag mig att svara på dessa frågor som jag hitta i en blogg jag läser med jämna mellanrum

Första bästa vän: Sara Ernstedt
Första bilen: min lilla leksaks-bil pimpad med leksand stars-dekaler
Första förälskelsen: Cebastian
Första husdjuret: Vovve
Första jobbet: Harry Nilssons sågverk (sommarjobb)
Första köpta skivan: oj hmm spice girls kanske
Första piercing: Öronen
Första semester på egen hand: Stockholm 2008
Första riktiga kärleken: Mattias <3
Senaste alkoholdrycken: Cider
Senaste bilfärd: Förra veckan när vi flyttstädade
Senaste film: Bröllopsfotografen
Senaste ringda samtal: Mormor
Senaste bubbelbadet: hmm någon månad sen?
Senaste kyss: imorse innan Mattias stack till jobbet=)
Senaste gången du grät: igårkväll
Senaste måltiden: frukost, annars lasagne igårkväll

Åtta snabba:
Har du dejtat en av dina bästa kompisar? Nej
Har du blivit kär vid första ögonkastet? Nej
Har du fastnat med blicken i någons urringning? Ja
Har du fått ditt hjärta krossat? Ja
Har du sagt att du älskar någon utan att menar det? Nej
Haft ett one night stand? Ja
Har du busringt någon gång? Ja

Sex saker du gjort idag?
facebook, bloggat, ätit frukost, bäddat sängen, pussats med mattias, borstat tänderna
Fem favoritsaker utan rangordning:
Mattias, mobilen, datorn, stegräknaren, psp2

Fyra personer du kan berätta allt för: Sandra, Mattias, mamma, Linus

Tre val:
Rött eller blått? Rött
Chips eller Choklad? Chips
Sommar eller vinter? Sommar

Två saker att göra innan du dör?
Hoppa bungyjump, gifta mig

En sak du ångrar? Att jag slutade träna

Slut på frågor, och föra över de till någon annan!!=)

Jag utmanar den som känner sig redo för den=)


//M

Kvällspromenad

De blev en kvällspromenad med Jenny och Kira på en timme. Totalt har jag gått 11 km idag, och jag är grymt imponerad av mig själv!! Helt underbart skönt och för varje dag går de som sagt fortare så snart kanske vi också powerwalkar och ser smått knasiga ut!!=) Hahaha.
Till Sandra, min lilla Sandra i Haninge, jag har inte ramlat o slagit i mig, jag har bara tagit tag i mig själv och insett att jag behöver röra på mig lite;)


Nu blir de lyxfällan, städa, matte, sängen!!


//M

Utmaning!!

De blev en lagom promenad på 45 min här omkring i Årsta. Så himla skönt!! För varje steg går de lite lättare och lite raskare. Jag är stolt över mig själv och nu jäklar känner jag att jag är på gång på riktigt.

Jag har hittat en utmaning, änsålänge har jag fått med mig Sandra, Sandra och Nathalie.

Iform-loppet 2010 vågar du vara med?! Sandra Nilsson tyckte vi skulle trycka upp tröjor de står Team Sandra på och ha en bild på henne, vi får väl se hur de blir med den saken, hur som helst så kommer vi delta. Kommer du också de?!


//M

Denna dagen

Gomorron på er alla läsare!!

Solen strålar som aldrig förr, klarblå himmel dock lite kyligt än. Underbar morgon som inte ska slösas bort. Så fort min uppdatering är uppdaterad ska jag hoppa ur sängen, äta en banan, på med kläderna och snöra skorna och sedan ut på min morgonpromenad!! Hur långt de blir vet jag inte än, inget mer än att jag inte kommer gå längre än att jag hinner hem till 10.25 då världens i särklass sämsta tv-serie börjar. Den är så dålig att de nästan är pinsamt, men ändå tittar jag, jag och Nathalie har vilda diskussioner och spekulerar kring programmet under tidens gång. Har vi för mycket fritid eller vad? Hahaha.

Resten av dagen eller åtminstonde eftermiddagen kommer jag spendera med Nathalie, Denise och Cindy. De blir långpromenad i solen och sedan kladdkake-bak. Jag ska lära henne hur man gör de. Nu ska mästerbagar´n fram. Mattias har dock förbjudit mig att ta hem något som han inte ska äta massa kakor och strunt. Ibland i vissa lägen är de skönt att man inte tycker om tårta, kakor, glass och choklad. Äter inte så mycket godis heller för den delen, när jag tänker efter. Nu är de nyttig mat, motion, frukt och vatten som gäller!

Idag hade jag tänkt ta mig an en stor utmaning. Jag hade verkligen bestämt mig för att göra de för och testa mina gränser.

Tjejmilen 2010 den ideén hade jag. Tills jag upptäcker att tjejmilen i år är den 5 september, just då vi är på Cypern!!=/ Typiskt när jag för en gång skull skulle kunna tänka mig att göra de. Får väl hitta något annat likvärdigt istället.

Nu ska jag bege mig ut, känner mig redo och taggad för de!!

På återseende.

//M


Full ungdom till min lägenhet sökes

För tydligen är de olämpligt att bo där med ett barn för de bara bor fulla ungdommar där. Men borde de inte va upp till föräldrarna att avgöra om de är lämpligt eller inte. Visst kanske inte är mitt problem eller något jag behöver bekymra mig för. Men va fasiken lägenheten står tom och har gjort den senaste tiden, många behöver ett boende. Vad är problemet?! Grr, irriterande som bara den!!
Telefonkö till Akelius i en lång bra stund fick mig att tröttna så jag skicka ett mail till dom istället och hoppas på bättre samarbete nu.

Idag fyller Sanna och Sofia år, grattis till er!!=)
Idag är de 3 dagar till vår lördag kommer, en lördag som kommer bli awesome!!=)
Idag är de 8 dagar tills vi åker till London, lovely!!=)

Många roliga skojigheter framför mina fötter nu.. Först ska jag ta itu med denna dagen, matten, promenad sen matlagning..


//M


Sol, värme, vänner

Idag blev de lunch ute på balkongen, med solen i mina ögon. Så underbart härligt va de. Sandra och Sofie kom hit sen och vi bestämde oss för en promenad till Skanstull. Promenaden slutade vid Hötorget. Fantastiskt mysigt och extremt möra ben. 17000 steg idag, bra start tycker jag!!
 

                                                                  

Vi är sjukt grymt duktiga tjejer!!=)

Sofie följde med mig hem medans Sandra träffa en kompis. Vi börja spela monopol men tröttheten slog till och vi decka i soffan istället.. Tills de va dags för matlagning. Vi slängde ihop pasta och pastasås som enligt mig blev tokigt god, mums!! Lite planering inför helgen hann vi med och mycket fnitter. Mysig dag helt enkelt..


//M


Kom igång!!

Nu ska kilona rasa och konditionen ska bli bättre. Har gått upp alldeles för mycket och vill innan de är för jobbigt göra något åt de. Maten kommer förändras, inget onyttigt och mycket vatten istället för läsk, saft, juice.
De blir heller ingen buss till Gullmars utan promenad. Längre promenader varje dag och så ska jag hitta något annat jag kan träna.
Jag har införskaffat mig 2 nya vänner som ska hjälpa mig med detta.
 

                                                          
                                                               
Mina nya fina skor, som utan tvekan är de skönaste jag nånsin haft på mina fötter.


                                                                   
                                                                    
Stegräknaren som jag fick av Mattias igår, förhoppningsvis ska den sporra lite extra=)



Nu är de hårda bullar som gäller, för detta är inte i längden speciellt hållbart!! Så alla bloggläsare, gör mig en tjänst och peppa mig. Peppa när de går bra och peppa ännu mer när jag inte har lust och egentligen orkar. Skäll på mig tills jag på riktigt tagit tag i mig själv, jag behöver nog lite extra hjälp med de!!

Lite sent för beach 2010, så jag satsar på beach 2011 istället=)


//M

Storstäd och slutflytt!!

Pust!! Nu är hegen över, en helg fylld av städning, skratt, familj, flytt och tokigheter.

I torsdagskväll kom mamma, Torgny, mormor och Julia, min inhyrda arbetskraft från skåne som skulle hjälpa till med flyttstädning. Jag hade innan sagt att de flesta sakerna var flyttade till Årsta, men dom gick inte riktigt med på att de va så. Mamma och mormor plocka ihop de sista och städa medans jag, Torgny och Julia gick i haninge centrum. De va lugnast så, när vi väl va i lägenheten va vi nog mest ivägen. Vi hann bli klara och hur som helst är de ju slutresultatet som räknas!!=) Sen va de ju dedär med valborg också, och de hör ju till att gå på en brasa så vi traska ner en bit i Årsta och mötte upp Sofie. Shiiiit va folk där va, hade förväntat mig litegrann men de va knökfullt, men trots de stora antalet besökare kan jag säga att jag har varit på många mycket bättre bål, men som sagt de hör till. Tillbaka till lägenheten där de vänta bärpaj med vaniljsås alá Madde och ett par omgångar "med vilda gester". Herregud va vi skratta och gud så kul vi hade, hela familjen samt Sofie låg vid ett par tillfällen dubbla på golvet av skratt.
Igår dagen med stort D, sista städningen, flytta de sista sakerna, slängde en del saker och HOCKEY!! Jag, Mattias och Torgny va och titta på Tre Kronor-Ryssland i Globen. Riktig skitmatch!! Sverige tycks ibland tro att de laget som har flest passningar vinner, för större delar av matchen passa dom bara istället för och slå pucken på mål och tyvär vinner man inga matcher så. Sen finns de för många tekniker, finlirare i laget. Hade jag varit förbundskapten hade jag tagit in lite fler grov/slitjobbare. Några som verkligen kämpar och gör de som dom andra inte vill göra. Men nu är jag ju tyvär inte förbundskapten så jag lägger mig inte i, jag bara tycker!!=)
Efter matchen va jag tvungen att ta med familjen till Sveriges i särklass bästa kebabställe, Palmyra i Årsta. Enda kebab som är riktigt god! Och de tyckte dom också. Tillbaka hem för ännu mer "Med vilda gester" eller "Hel vilda gäster" som Julia sa. Lilla sötnosen!!=)

Oj de börjar bli långt inlägg nu. Ska börja avrunda nu, familjen har åkt hem, lägenheten är städad bara en lampa, dammsugare, soff/köksbord kvar. Någon som vill ha??


TUSEN TACK MIN UNDERBARA FAMILJ FÖR ALL HJÄLP DENNA HELGEN, NI ÄR GULD VÄRDA!! ÄLSKAR ER ALLIHOPA!!


//M

RSS 2.0