Slutbesiktning av knä..

Idag träffa jag min sjukgymnast för sista gången.. Känns lite sorgligt faktiskt.. Borde kanske skicka en liten påskblomma till henne o tacka för all hjälp=) Ajaja men iaf så gick de bra. Har full rörlighet i knät igen, tom bättre än de vänstra=) Känns ganska så skönt. Däremot är jag långt ifrån färdig rehabiliterad så jag ska hitta en sjukgymnast som har öppet kvällstid som kan föja upp mig.. Mest kolla så jag så småningom kan börja springa. O att någon ser när jag hoppar o då springer för att se hur mycke knät klarar av.. Hur som helst har de gått som de ska, vilket känns kanon=)
Efter de åkte vi till Länna o kolla kök.. Nu så ska Mattias bara välja vilket han vill ha.. Ser fram emot att bygga kök ihop me Mattias sen=)

Ikväll har jag blivit attackerad av ett grytlock, ett grytlock i glas. Rätt på foten.. Gissa om de blödde mycke.. Oj oj, tror de sitter en glasbit kvar fast jag grävt runt o tittat noga.. Usch usch, får kolla vidare sen..

Nu ser jag på arga snickaren, vilka otacksamma människor han hjälper!! Hoppas de blir paus snart så jag kan ta tag i städningen o packningen inför vår skåneresa.. Sen efter de blir de promenad med Jenny o Kira, precis som igår=)


//M

Hjälp efterlyses!!

http://bikini.nelly.com/img/user/front_qrZy4pHqRcZk0mP91vjH3ZFwbVqbrU6V0UK1.jpg"
Min designade bikini på NELLY.COM"
http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=qrZy4pHqRcZk0mP91vjH3ZFwbVqbrU6V0UK1#bikiniGallery" Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här




Alla söta bloggföljare, jag vet att de är en hel del mellan varven. Kan ni inte vara så söta o rösta på min fina bikini jag nyss har designat!! De hade varit väldans trevligt, o bäst av allt, de tar inte så lång tid att rösta. Bara ett par klick, fiffigt va? Om ni hjälper mig me detta lovar jag att blogga om precis va ni vill och önskar!! Capish?! Bra o tack ska ni ha=)


Idag tvättar jag.. förmodligen bara 1 maskin för den andra är gammal och vill inte lyda mig, buhuuu.. Skulle börjat kl 7 men vakna inte förrens 8.20, tur vi bara hade 2 jeans o 3 handdukar kvar o tvätta!! Mattias va så duktig så o tvätta resten i söndas. Sen senare idag ska jag iväg på ett litet miniäventyr o i em blir de om jag vaknat till lite mer en långpromenad med Sandra!! Samma promenad blir de nog som den jag o Amanda va ute på igår med Cicca.. Lagom långt, lagom ansträngande, precis lagom helt enkelt.
För övrigt kommer detta bli en toppenvecka.
På torsda beger vi oss hem mot skåne igen och kommer börja vår påsk där hemma genom att titta på Julia som ska spela fotbollscup hela dagen i skolan.
På freda blir de kanske en snabb guidning i våra lilla by för att sedan på kvällen åka hem till ELinus i Vä och bli bjudna på midda i deras "nya" lägenhet. Martin kommer också komma.. O kanske Emelie o Stoffe. Kanske Tina o Johan. Vet inte, bara hoppas. Kommer iaf hur som helst bli förbaskat trevligt o gud som jag ser fram emot de. Sen såklart blir de en sväng till biljard o banken. Är ju nästan liksom ett måste när man kommer hem. Måste ju också visa Mattias va de är jag brukar prata om. Hahaha.
På lörda tänkte jag visa Mattias runt i nästa lilla håla, knislinge. Ev sticker vi ut till hans familj´s hus i Ignaberga innan de blir påsk-släktmidda hemma hos mamma. Vet inte om ryktet stämmer men tydligen blir vi några stycken=)
På sönda är de dags för påsk-släktmidda nr 2, denna gången i Hanaskog hos farmor o farfar med kusiner o hela köret. Jag har fått välja mat som ska serveras, mums blir de. Och så blir de efterrätt alá Madde sen, ni vet den där som alla bara älskar!!=)
Sen är de månda igen och dags för hemfärd.. Ja så snabbt går ett par dagar.. Vill inte ens nämna allt vi ska hinna me där emellan också, puuuh nä nöjer mig så här för nu!!


Ha en bra dag och glöm inte o rösta!!!

//M

Fredagsmys!!

fredakväll=fredagsmys.. idag blir de tom fredagsromantik hos oss. Ryggbiff, risotto o beasås, med vin som dryck står på menyn. Kanske tom lyxar till de me glass till efterrätt, bara för de är fredag. Tänt ljus i hela lägenheten, bara för att få de ännu mer mysigt=) Har ägnat eftermiddagen till städning så nu är de skinande rent igen. Bara blommorna kvar.

Va ska ni göra ikväll?


//M

Stor Dag!!

Klockan är 10.30 i skrivande stund och jag har redan hunnit få massa gjort=)
5.30 upp och gick på en halvtimmes lång promenad tillsammans med mysigt fågelkvitter. En trött yrvaken pojkvän va inte så pigg på promenad så han sov vidare och sussa sött tills jag kom hem igen. Ska försöka me en morgonpromenad varje dag, även om de inte va så långt så va de tillräckligt. Alldeles lagom, jisses va skönt de va!!
Frukost o kaffe ihop med ordspelet o en lagom trött pojkvän innan de bar av iväg igen.
Hem till Brandis o sa upp min lägenhet. Så nu är de officiellt, vi har blivit sambos o jag har aldrig varit lyckligare eller mått bättre!!=) Känns kanonbra och jag ser fram emot att få adressändra hit så de känns lite mer verkligt!!
Har även lagt ut en del av mina möbler för försäljning, hoppas på att bli av me de snart=)
Idag är de strålande sol igen, jag tror jag ska bege mig ut på stan o njuta lite extra idag. Har plockat fram mina fina vår-converse, leggings, klänning o solglasögon!! Älska våren!!=)


//M


Ännu en helg över...

De är helt galet va tiden går fort, ännu en helg till ända. Har varit en mycke bra helg trots jag varit ensam.
I fredas träffa jag Sandra på centralen innan hon skulle hem till vingåker för att provjobba. Sen åkte jag raka vägen hem o byggde mig ett hemma spa. Ansiktsmask, bad me bubblor, en cider, massa tända ljus o en bra bok. Mysigt värre.
Igår hade vi tjejparty med lite ostbricka o chokladmousse. Jätte trevligt trots många avbokningar in i sista stund, tack till er som kom=)
Idag kom Caroline hit o tyckte vi skulle leka frisör. Visst ställer man upp.. Så för första gången i mitt liv har jag färgat nå¨gons hår, o gud så bra de blev=)
Snart så ska jag åka iväg o jobba till 24.. eller tills han somnar. Skönt o ha nåt o göra. Och imorn, äntligen så kommer Mattias hem!!!!!=) wiiiiie


Dags o göra sig iordning...


//M

Dagens personliga fråga

När i mitt liv blev jag en sån sucker för dansband? Är knappt så jag vill/vågar erkänna de, men i min spotify-lista har jag ganska många dansbandslåtar som spelas flitigt. Och jag tycker de är bra, man eller åtminstonde jag blir väldigt glad o går o trallar ikapp med musiken. Sen går de dansa nästan all dans till de, kan knappt bli bättre=)
Tror däremot inte att dom andra i mitt närmsta umgänge (läs Mattias) uppskattar de lika mycke som mig=P hihi haha, stackarn får dras me min musik som är långt ifrån hans=P tss

Reprisen av så ska de låta sen nanna=)


//M

Skumma drömmar i en stor säng

Inatt har jag varit barnflicka åt Tiger Woods ungar. Inte helt fel de. Lönen va sjuk o vilka äventyr jag fick va me om. Nu va de ju bara en dröm men ändå.. Inte så illa pinkat:P

Gud va jag sov inatt utbredd ensam i sängen o ändå inte utvilad. Så jag har inte kommit upp ur soffan än. Samlar kraft inför dagens måsten. Snart så!!


//M


Helt slut

I både kroppen o huvudet.. Äntligen är jag nere i varv efter en känslofylld kväll.. Tårarna har bara sprutat o jag har legat nerbäddad som ett litet barn i soffan.. Min lunch/midda bestod av ett choklad. Har inte kunnat äta mer. Mycke nervositet o prestationsångest över att jobba ensam. Massa nya intryck och massor av saker att memorera o lägga på minnet. Inte de lättaste o göra när man är ensam. Dessutom har jag nåt så vansinnigt ont i varje del av kroppen, magont o ensam. Kändes konstigt att komma hem till en tyst tom mörk lägenhet utan en pojkvän som överröser en me pussar o kärlek. Fick sms att han va framme o incheckad på hotellet=) Så nu kan jag sova tryggt.

Jobbet gick iaf bra. De va annorlunda.. Fick massa beröm på kvällskvisten så de känns bra.. Hoppas på att få fler tider o jobba där, de gjorde nog han me lät de som!!

Nu är snart filmen på tv slut.. ska krypa ner i sängen o passa på o bre ut mig..


Sov så gott


//M

Torsdag 18/3

Idag åker Mattias till Istanbul me jobbet.. Lyxigt jobb!! Som tur är kommer han hem igen på måndag=) Ja jag vet är lite känslig o tycker de är lite smått jobbigt att han ska iväg, eller de jobbigaste är nog att han ska till ett annat land vilket gör att vi inte kan snacka i telefon lika mycke. Fast jag kommer ha fullt upp me annat så tiden lär springa iväg. Idag ska jag jobba 14-23, prova på personlig assistent. Imorn blir de storstädning, sjukgymnastik och handling. På lörda är de party här=) På sönda ska jag hem o terra Sandra o Rasmus=) På månda får jag reda på matteprovet o Mattias kommer hem, tjohoooo=)

I måndags fira vi 6 mån som alla vet. Jag fick en resa till London av min finaste sambo. Tack Mattias. 13 maj åker vi över helgen, ser mycke fram emot de <3

Igår damp de även ner ett fint blått kuvert i brevlådan. Ett kuvert som va adresserat till oss båda=) Öppna de och de va en inbjudan till ett bröllop i sommar:D wiiiie tjohooo har aldrig blivit bjuden på bröllop förr. bara fått följa me som barn, så de känns extra kul=)

Den 6e juni ska jag börja ge blod också, dags o göra ën god insats för samhället!!


//M

6 mån<3

6 underbart fantastiska månader med Mattias idag<3 Älskar dig o du betyder otroligt mycke för mig!!
Du är min älskade ängel=)

Jag hade aldrig trott på gudar innan jag såg dig
Hur fel jag haft förstod jag först, när du stod framför mig
Dina spelande muskler fick mig att sukta av åtrå och av törst
Och mystiken som brann i dina ögon, drabbade mitt hjärta först

Det måste varit dig Gud tänkte på när han skapade sin man
För det finns inte någonting, som du inte kan

Älskade ängel
Du är sann
Älskade ängel
Du är en man
Du är stor och stark och snygg
Hos dig så är jag trygg
Och du är min

Hur kan en enda människa få allt och ännu mer
Allt manligt, muskligt är på plats, det är fantastiskt det man ser
Och musklerna i din fasta stjärt får mitt blod att strömma till
Ditt hår är vilt som i dina dar, jag kan inte sitta still

Det måste varit dig Gud tänkte på när han skapade sin man
För det finns inte någonting, som du inte kan

Älskade ängel
Du är sann
Älskade ängel
Du är en man
I varje steg du går
Vill jag att du förstår att
Du är min

Och smittande leende, längtande läppar och en ljuv och manlig röst
Känsliga fingrar, famlande armar och ett djuriskt, hårigt bröst
Ett djuriskt, hårigt bröst

Älskade ängel
Du är sann
Älskade ängel
Du är en man
Du är stor och stark och snygg
Hos dig så är jag trygg
För du är min
Älskade ängel
Bara min
Älskade ängel
Du är min


Love you

PUSS //M

Bilder del 2

Fortsättning på bilderna kommer nu=)

En pulkabacke där barnen körde massa pulka o fick åka snöscooter upp. FUSK         En familj som åkte spark till affären. såg så sött ut=)        Huset Mattias familj bodde i när han va liten=) Känner du igen de Sofia?      Mattias pappa Bengt

 

En riktig skidbacke med lift o allt:D            Småvägarna på väg till höga kusten-bron             Höga kusten-bron, stoooor                Vilken syn, Tre kronors landslagströja (dock några år gammal, men ser ni Jörgen Jönssons autograf;)

Kommer ytterligare några imorn=)

//M


Bilder

Pausar i matte-pluggandet så jag kan lägga upp bilderna=) blir ni glada nu? hihi
  
              Mattias skrapar rutorna innan avfärd            Mysig morgonbild=)                 Bilder tagna från bilen

 

           Bild tagen från hotellet i Kramfors               Fram till Hudiksvall körde Mattias sen fick jag ta över                Indiantältet där de va fest på kvällen

        Folk körde spark som tokar, o låste dom me cykellås, såg jättesött ut=)           Utanför Bengts lägenhet                Dålig bild, men dom hade lagt marshaller i snön på marken genom hela byn. Jättefint


        Utanför Mattias gamla skola                gamla skolhuset                     Kramfors svar på Gävles bock:P

 

Fler bilder kommer senare=)

 

 

//M


Till min förmodligen trognaste läsare

Jennie, förlåt för den dåliga uppdateringen, tiden har runnit iväg denna veckan. Har haft fullt upp med jobbsök, städning, facket/akassa-samtal/bråk, provjobbande, sjukgymnastik, matteplugg o en Svärmor på besök. Tiden har gått i 320km/h denna veckan.. Tyvär kommer de inga bilder idag heller, men imorn looooovar jag, lovar med STORA BOKSTÄVER!! Mellan varven av matteplugg ska jag lägga upp dom bilder jag har!! =) =) 

 Har som sagt inte hunnit med o blogga denna veckan, har väl inte haft någon särskild lust heller.. Snabb update:
Månda: Sjukgymnastik, Matteplugg
Tisda: Lunchäventyr med Maria, 7,5 h på akuten (kolla upp de onda knät)
Onsda: Städa, shoppa blommor hos Sandra, Mattias mamma Christina kom
Torsda: VC i BB, hämta hyreskontrakt för en uppsägning
Freda: Jobba 12-18.30 på Odenplan
Lörda: Tvätta, matteplugg, Midda på Sogni, Alice i Underlandet
Sönda: HTH kolla kök, kolla runt i butikerna på Länna outlet, hem flyttpacka, packa bilen, storhandling på City Gross, hem lasta av bilen, midda på greken i Årsta. Matteplugg, matteplugg, MATTEPLUGG!!

Veckan som kommer:
Månda: RÅplugga Matte inför matteprovet på kvällen, sjukgymnastik, lägga upp Norrlandsbilder
Tisda: Jobba 12-20
Onsda: Jobba 12-20
Torsda: Jobba 12-20, Älskling åker till Turkiet=(=(=(=(
Freda: Handla, städa
Lörda: PAAARTY, utgång
Sönda: Bara va o längta till Måndan=)


Hoppa ner i sängen nu o ladda för matteplugg imorn


//M

Tillbaka i Sthlm

Så då va helgen över, helgen som spenderades me min fina sambo uppe i hans barndomsby i Norrland.
6.00 i lördags morse packa vi ut oss i bilen för att bege oss upp mot dom Norrländska skogarna. Vädret va sjukt fint hela dagen. Solen lyste o jag va så förväntansfull.. Norrland är ju ändå norrland ett helt land från skåne, haha. Mattias körde till Hudiksvall sen bytte vi så jag me fick köra lite=)
Kom upp till Kramfors vid lunchtid, checka in på hotellet o gick över o käka lunch. Ut på "stan" o kolla läget. Massor av små söta klädes/prylaffärer=) ganska mysigt. Sen va de ju festival där så mitt på torget va ett stort indiantält som man kunde gå in i. Lite småfräckt. Vi mötte upp Mattias pappa o gick o titta på snöscooter-show. De enda som kom ur mig då va WOW, WOW., WOW!! Helt imponerad fortfarande. När de va slut skulle jag fått åka snöscooter men dom försvann:( Packa istället in oss i bilen o körde runt o titta i byggden runt omkring. väldigt mysigt. Upp bland höga kusten, wow säger jag igen. Sjukt fint!!

Tillbaka till hotellet, duscha klä på sig sen hem till Bengt som bjöd på midda. Trevlig kväll som avslutades i indiantälten för en öl o dans. Tänkte vi. 30 min efter bandet skulle börjat gick vi hem o bädda ner oss i stället. Somna på 3 röda efter en lång dag

Sönda morron börjades med vasalopps-start innan lyxig hotellfrukost. Jag älskar hotellfrukostar när man kan äta hur mycke man vill!!:P
Upp o packa ihop oss, på me termobyxor o ut o titta på bygden, gamla skolan o huset han bodde i.. fick tom se en riktig skidbacke.. Linus messa o sa att jag lät som ett litet barn som aldrig upplevt vintern. känns lite så me faktiskt:P hahah

begav oss hemåt igen, stanna vid höga kusten bron där pappa Bengt bjöd på lunch. Fin utsikt o god mat, kan knappt bli bättre=)

Första stoppet hem blev i Sundsvall o Ikea, passa på när man har bil=) sen sussa jag sött en stund i bilen innan vi bytte. O efter en lång bilresa va vi äntligen hemma=)

Borta bra men hemma bäst? OOOh ja!! Har iaf haft en trevlig mysig helg med den killen jag älskar mest!! Tack


Bilder kommer sen


//M

Norrland nästa

Om 22 min påbörjas vår första av många resor. Egentligen vet jag inte om man kan kalla de för resa, men vi ska iaf köra upp till Kramfors o hälsa på Mattias pappa, bara ta de lugnt o skönt idag sen åka hem imorn. Vi har hyrt en söt liten bil till vår lilla mini-pyttelilla resa. Äntligen köra bil, läääääängtar!!
Något mer jag längtar till är sensommarn när vi ska åka till varmare breddgrader,  Cypern. Värme, sol, bad och äventyr säger jag bara. I nuläget är de ca 7 mån kvar, 7 långa mån kvar!! Men den som längtar efter nåt gott längtar aldrig för länge, eller?

Jag tackar för mig för denna gången, nu ska jag hoppa ut i bilen o inta sovställning tror jag.. Mattias envisas me o köra. Suck!! =)


Ha en trevlig lördag alla, återkommer med bilder på förmodligen måndag!!


//M

Ett litet vitt paket med röda snören!!

Kom till mig idag på posten. Eller riktigt vitt va de inte utan grönt. De hade heller inga röda snören men fint ändå. Slet upp de fortare än fortast, i mitt lilla paket hitta jag ett gulligt diadem med en rosett på o lite pärlor. Fanns även 2 ljusgröna pennor, en de stod Madeleine på o en Mattias-penna. I mitt gröna paket hitta jag även en lapp:
"Hej Madde o Mattias. Här kommer något från mig. Vi ses till påsk. PS: jag tränar för fullt! Puss o kram Julia"
Så sött o så gulligt=) Tack till världens sötaste bästaste lilla lillasyster Julia för de fina paketet, både blev jätteglada!!=)
Kan tala om att de där diademet, har Julia ett likadant av. Så till påsk kan vi matcha varandra!!
Ibland är de inte de stora utan de lilla som gör en tårögd o överlycklig, och i slutändan är de ju tanken som räknas!!=)

Imorn kommer min kusin upp. Lite otur att de är just denna helgen när vi ska iväg.. Hinner iaf ses en sväng imorn, ska möta upp henne på centralen, sen blir de en tur ut till brandis sen Sushi-mys. Mums!!

Nu ska jag hoppa i säng o fylla i en Du&Jag-bok med Mattias som han fick i alla <3 present!!


Natti

//M

Onsdag

Dålig uppdatering de senaste dagarna.. Förlåt för de.. Har bara inte haft något att blogga om. Har sörjt att vinter-OS är slut, umgåtts me Sandra, och börjat packa ihop ordetnligt där hemma i Brandis..

Skulle allt bra gärna vilja fortsätta blogga mer ikväll men jag orkar inte. Är sjukt trött och v'ntar bara på att klockan ska bli 22 så jag kan krypa ner i sängen.

Håll ut, ska blogga ordentligt imorn


//M


RSS 2.0