Han är värd att hyllas!!

Han är min förebild, min största idol. Han är en av dem jag litar på och respekterar mest. Han har funnits för mig och stöttat mig sen den dagen jag slog upp mina ögon. Han är den som jag oftast berättar allt för först. Han är min bästa vän. Han är världens bästa morfar, de finns ingen annan som är i närheten så bra som han.

Morfar, jag älskar dig, du är världens snällaste. Tack för att du finns för mig när jag än behöver de <3




//M


Dra på trissor

Idag har CSN äntligen fått min studieförsäkran, vilket betyder att jag om 2 dagar får pengar och kan börja leva igen=) Sweet!!


//M

Förresten...

Så funderar vi på nytt badkar. Inte vilket badkar som helst utan format som en högklackad röd glittrig sko. Visst är de häftigt?! :P




//M


Soliga söndag

Och den har spenderats på SATS i Sundbyberg. Först 1 timme styrketräning i gymet följt av 55 min puls-spinning. Känner mig sjukt bra och förvånadsvärt fortfarande stark i kroppen. De får nog bli ett kort pass på WII Fit, mest för att mjuka upp kroppen lite till =)

Förövrigt har vi haft en ganska lugn helg. Igår begav vi oss till Fredells för att kolla på färger till hallen samt nya skjutdörrsgarderober. Färgerna har vi bestämt o jag tror de kommer bli grymt häftigt!! Efter de åkte vi och köpte ett sidebord/byrå till vardagsrummet. En ny bra avlastningsyta för papper osv. Och så fick vi en konstig ide för oss. Rensning i förrådet i källarn. Pust säger jag bara, men bra blev de och nu har vi ett helt dansgolv där nere=)




Vår nya byrå. Visst va den fin?=)


//M


Hemma hos oss..

Igår va vi duktiga. Igår tog vi tag i den där fotoväggen vi länge förträngt. resultatet blev bra, de känns lite mer personligt här nu och lite mindre kalt. Änsålänge består den mest av familjefoton men kommer efterhand fyllas på med lite mer naturbilder bla.

   


Även sovrummet fick sig en liten omgång. Nu hänger mina 2 favorittjejer bredvid sängen och jag fixade helt på egen hand. Mattias agera bara moraliskt stöd=)







//M

proudly presenting

Mitt It-tenta resultat! *Trumvirvel* 47/50=VG!!!=D Skitstolt över mig själv!!



//M

Måndag, Back to work!!

And I like. Big time.

Helgen har varit bra, lung o sansad med storstädning, fångarna på fortet, promenad och besök hos Anna. Ett underbart besök med massor av skitsnack o hon hennes Molly är så fruktansvärt gullig så de finns inte.

Som sagt snart dags att åka till jobbet där de väntar en måndagsfrukost, möte gånger 2 och massor skoj att göra, ska bara vänta på Mattias sóm ska klä på sig sen ska vi slå följe till slussen. Och ikväll kommer Caroline hit och lagar midda med mig=)


Ha en bra dag!!


//M

Mina hjärtan, mina snäckor!

Detta inlägg är tillägnat mina 2 systrar, som jag älskar upp över molnen!!
                                   
                    



                                  
Rebecka som snart blir myndig och som är en stark tjej som vågar stå på sig. När hon va liten va hon en helt sjövild unge som gjorde allt jag aldrig gjort och fick mig att se ut som en ängel, tack för de;) Men nu, för att vara 17 är R väldigt mogen och de är så lätt att prata om allt. De har varit hon och jag mot annat under en lång tid och jag är så glad för varje stund tillsammans. Förra året blev jag imponerad av en insats hon gjorde. I deras skolpjäs. Hon lärde sig spela gitarr, hon skrev manus med en klasskompis (teatern va skitbra) och hon spelade huvudrollen. Samtidigt som dom kunde ha allt från 2-5 prov, inlämningar mm/vecka. Här är en tjej som kämpar med skolan för att nå resultat vilket gör mig stolt!!

Julia
min lilla lilla Julia som i mina ögon alltid kommer vara typ 2, fast hon är inte längre 2. Hon växer så de knakar, och är allt som jag aldrig va. J är en tjej som med sina ögon och sitt leende kan charma alla. Så har de alltid varit och kommer förmodligen alltid så vara. Jag har alltid varit hennes förebild och stora idol och kommer göra allt i min makt för att alltid vara de. De är fantastiskt att ha varit med under hela hennes resa, från bebis i magen, blöjbyten, första stegen ja allt har jag varit med om. En vilja av stål och en underbar personlighet gör att hon kommer nå långt.

Hur som helst är jag stolt över att få säga att jag är storasyster till dessa 2 varelser, dagligen gör dom saker som får mig att må bra och känna lycka. Även fast jag är en studerande sambo boendes i Sthlm, 60 mil ifrån kommer jag alltid finnas för mina systrar och jag skulle offra mitt lov för dom.

Älskar er massor, Puss på er <3 <3 <3 <3


En nästan helt vanlig torsdag!!

Förutom att de då är söndag. Vilket har betytt ledighet tillsammans med Mattias. Vilket i sin tur betytt mycke Mario, en del WII fit och väldigt lite saker som vi borde gjort. Typ städat, diskat, lagat mat, tvättat. Tur de kommer en helg också för de=)

Iaf så åkte vi in till filmstaden Sergel idag och såg tredje filmen av Narnia. Prins Caspian och skeppet gryningen. Fy fasiken va dom filmerna är bra. Och så himla fint gjorda. I loooove it!!!!! Nu ska jag ge mig på böckerna. Så fort jag har tid. Dock inte ikväll. För ska jag inte börja på vår fotovägg ska jag nog spela lite Mario till. Fast de jag mest av allt skulle behöva göra är att plugga lite bokslut. Eller åtminstonde titta lite på de. Om jag orkar.


Fast kanske en gnutta Mario först ändå, jo men jag tror nog de =)


//M

Dag före helgdag..

Innebär halvdag för många. Så även för oss. Eller halvdag och halvdag, vi fick gå hem kl 15. Dagen har gått så himla fort och hann knappt börja innan jag skulle sluta. De är väl så de är=)

Imorn är de söndag, mitt i veckan. Då blir de bio, Narnia. Som Mattias har väntat på att få se den. Sen ska vi nog börja pilla lite på vår foto-vägg, kommer nog bli skitfint, hoppas jag=)

O till helgen ska jag träffa Anna, ser så mycke fram emot de. Och hon skulle ta sin lilla flicka me sig, äntligen får jag träffa lilla loppan som hon berättat så mycke om!!

I övrigt är de ganska lugnt fast ändå hela tiden väldigt mycke som händer, därav bloggtorkan. Många saker tar massa energi och på kvällarna när jag har tid att blogga är jag trött och ganska orkeslös. Sorry=/

Ganska meningslöst inlägg, men måste ju börja någonstans, eller hur?=)

Trevlig kväll alla!!


//M

Hatobjekt 487

Är vårt sängbord som jag slog i benet i igårkväll när jag skulle bädda.
Dom andra 486 hatobjekten är Mario. Jag kommer inte förbi en bana som jag nötat och nötat vilket är gaaah frustrerande!!


Dagen på "jobbet" har varit kanon. Gud va jag trivs bra där!!!=)


//M

God fortsättning..

Igår hade vi en riktig myskväll bara jag o Mattias här hemma. Vi åt gott, drack gott och va otroligt nördiga. Ni vet de där gamla Super Mario som man spela innan alla nya spel kom? De satt vi o nötade igår. Så mycke att jag nästan fått sår på tummarna! Men gudars va kul de är! De gick dock inte så bra och tillslut efter att hoppat rätt in sköldpaddor o allt va de nu är så la vi ner de. Tittade på sällskapsresan och åt after eight istället. Innan vi gick ut i snöstormen och åkte till Slussen för att se på raketerna. Blev lite besviken på de trodde de skulle va mycke mycke mer. Hemma igen drack vi skumpa och spelade lite mer Mario innan vi hoppade i säng nån gång runt 3.

Här kommer vår nyårs-meny:

Förrätt:
Skaldjur/citrus ceviche.


Limesaft, apelsin, avocado, coctailtomater, pilgrimsmusslor, gurka, räkor, kräftstjärtar och chilli

Huvudrätt:
Örtmarinerad lammytterfile serverad med potatistårta, hallonsallad och en hallonvinegrette




Efterrätt:
Pannacotta med hallonsås och bär




Mycke gott, rekomenderar denna meny starkt!!


//M


RSS 2.0