När jag blir vuxen...

..... Så ska jag köpa en båt! På bums! Måtte jag bli vuxen snart. ASAP jag har börjat jobba.

Idag har jag varit ute på äventyr. En dag som började med frukost på kontoret, båtresa ut till en liten söt ö i Stockholms skärgård och sedan båtresa hem. På en snabb båt. I stekande värme. Helt underbart!
Tiden på ön va inte heller fy skam. De bjöds på tipsrunda bland klippor, berg, backar, skogstigar och strandpromenader. Resultatet av de är sönderrivna ben och en lite lätt skavsårig rumpa. Traska runt i sandaler o lättklädda kroppar va visst ingen hit =) Hoppas att de va värt de och att Team Skåne rules vinner den (resultatet kommer imorn på jobbet)! Årets första dopp är avklarat, efter en liten köldchock blev de riktigt varmt och behagligt i vattnet och sedan en dusch på båten= underbart! Kort och gott så har dagen varit en av mina bästa dagar. Och änsålänge kan jag inte annat än att säga att jag älskar mitt jobb. Mina kollegor är bäst, arbetsuppgifterna kanon, jag lär mig massor. Kunde inte önskat mig nåt bättre! =)


//M


Hej hoppla

Jag skulle bli måttligt förvånad om någon fortfarande skulle ta sig tid ch titta in här. Jag kan ju knappast skryta med att vara Sveriges flitigaste blogg-ägare. Långt ifrån de. Vågar inte ens titta när jag senast skrev något, men de va många många månader sen. Men de har varit fullt ös. Andra saker har blivit prioriterade. Som en massa tentaplugg, kompishäng, jobbande, resor, familjemys, ja listan kan göras lång. Och troligen kommer de inte bli mer skrivande nu, sommaren är ju här igen=)

Lovar inget, men jag ska försöka.



//M

RSS 2.0