fredag!!

wiiie sovmorron.. men varför är de så att när man får sova då tros fan vaknar man skittidigt o kan inte somna om.. jobbigt, gaaaah..

inatt har de varit en turbulent natt. snorförkyld så har jag knappt kunnat sova.. varje gång jag la ner huvudet täpptes näsan igen nåt fruktansvärt.. hosta o hosta o nyste.. vakna vid 2, va uppe på toa, o då fick jag näsblod.. la mig ner på golvet i hopp om att blödandet skulle upphöra o efter en bra lång stund sluta de.. trodde jag iaf.. var gång jag snöt mig, tog nässpray eller nös så började de igen.. suck.. mellan 2-4 låg jag vaken..  härligt eller inte.. iaf glad att jag inte börja förrens 15 idag, ´sömnproblemem blir inte lika jobbiga då..

men iaf så vakna jag 8, vaknare än en tupp så jag starta en film på datorn.. hade nästan somnat om o då ringer mormor  pigg som en nötkärna.. just i de ögonblicket va de inte alls speciellt spännande att prata me henne.. tror hon innerst inne förstod de o avslutade samtalet ganska så snabbt.. filmen är slut, kl 11.20 o ögonen droppade o magen kurrar..

dagens planering:
Frukost
Dusch
Handen
Jobb
Träffa ellinor en sväng o dricka ett glas vin
Hem titta på idol
Sova

usch  gudarns va mycke jag ska göra.. egentligen vill jag sova en timme eller 2 först, suck!! men men fick ju sova några timmar inatt så jag borde inte gnälla, speciellt inte efter att Maria GÅNGER två berättar om hur många timmar småbarnsmammor brukar få sova.. o nu halka jag in helt på en annan sak som får bloggas om en annan dag,, men inte nu=) nu ska jag slumra till 5 eller 10 min innan jag ska börja min dag..

Have a nice day...

regnet de bara öser ner

o jag ligger snorig o mysigt nerbäddad me täcke o filt i sängen o lyssnar på dropparna som slår mot rutan.. ett mysigt läte må jag säga, o ännu mysigare hade de varit om jag sluppit höra grannens dunkande musik i bakgrunden.. men men så är livet i lägenhet, men ändå för att vara lägenheter me boende under 25 så är de väldans tyst o lugnt.. så lite dunk då o då är ingen fara att stå ut me=)

imorn är de sovmorron o sen jobb.. södermalm me anneli, wiiiee sen ska jag träffa ellinor som hjälpte mig göra bloggen fin=) en bra början på en ganska så lugn helg som kommer innehålla jobb i massor.. kanske en liten våldsgästning hémma hos maria i brist på annat..

nää nu ska jag ögondroppa mina förkylda ögon!! suck=/

//Madde


4:e gången gillt..

bara för din skull Tina=) för att du protesterade mot den andra=)

lovar att jag ska försöka blogga mer denna gången!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0