Mitt i Semesterfirandet!!

Därav den dåliga uppdateringen. Bloggen har inte direkt legat överst på att göra-listan denna semestern!! Även om de är kul me blogg så finns de saker som är tusen gånger roligare:)

Tänkte bara uppdatera lite snabbt meddans Mattias står i duschen o gör sig fin inför kvällen!!

Denna semestern har gått rykande fort. Vi har varit 1 v i Skåne där de bjöds på bröllop, födelsedagskalas, bakken, grillning o kära kompisbesök.
Nu är vi på Västkusten hos Mattias mamma. Efter korta stopp i Mellbystrand o Smögen kom vi äntligen fram till Grebbestad. Sjukt mysig sommarby. Har också hälsat på Sofia, Micke, Isabelle och Alex i Vänersborg där jag blev uppläxad av Alex 2 år:P Igår va vi i Strömstad och fikade med Jonas, Mattias gamle kompis.

Nu kom nyss Bengt hem från Kramfors. Ikväll ska vi 4 ner till hamnen o äta. 2 min promenad dit, alldeles lagom långt bort:P Hehe. RÄKFROSSA står på menyn, känns som ett måste me skaldjur när man är på sommarsemester i Grebbestad=)

Imorn åker vi hem. Hem till project kitchen. Ska uppdatera med bilder då.


Ha en trevlig lördagskväll...


//M

Lycka är att ha ett köksgolv..

Ännu mer när golvet är jättefint!!=)





//M

Uppdatering av project kitchen

Vet att de varit dåligt me uppdatering den senaste tiden. Har inte, återigen inte funnits tid och ork att skriva.

Den mesta tiden läggs i köket eller ute i solen. Helt underbart sommarväder och man kan inte annat än va glad. Köket går framåt, sakta med säkert. Golvet är på plats, tapeten är på plats. Ikväll ska vi sätta upp skåp. Snart har vi 'ntligen ett kök.

Rebecka o Rasmus är på besök. Shiit, va jag så där jobbig när jag va 17?:P Kan aldrig tänka mig de, haha. Nej men de är kul dom vill komma o hälsa på, idag ska vi iväg o bada!=)


Tänkte visa tapeten, jag är helt förälskad i den o de blev så bra!



//M

2010 års upplaga av Kristianstadsdagarna

Har nu gått av staplen. Igår rättare sagt och detta året va de visst 20års-jubleum. Detta är också första året, hmm någonsin som jag inte är me där, inte en enda dag. De är väl lite blandade känslor de där, tyckte nog de va roligare när jag va liten o sen för något år sen. Saknar de inte, de enda jag saknar är Langosen och den skånska musiken, samt dansbanan på lilla Torg. Sen är de ju förståss lite småmysigt och gå ett varv eller två där när de bjuds på ljumna sommarkvällar. Men som med alla andra festivaler så är de så mycke folk som bär sig så illa åt och förstör känslan för alla andra, synd de är så. Som sagt, saknar nog mest Langosen detta året, resten klarar jag mig nog bra utan.

Nu ska jag snart ut o va grillmästare. Tacka Gud för detta underbara väder vi fått under vår pågående renoveringen. Grillen kommer utnyttjas till fullo. Ikväll blir de spareribs med vitlökssmör, laxspett med pilgrimsmusslor och tigerräkor, grönsaker och potatissallad. Mums!! Mattias lämnar jag inne i köket, han ska pyssla på sin vägg. Imorn ska vi lägga vårt nya fina parkettgolv och kanske, bara kanske om vi hinner, börja sätta upp nåt skåp:D Jag hoppas, hoppas hoppas de iaf!!=)


Ha en solig skön kväll alla, och ni som är i kristiastand, va rädda om er!!=)


//M

Project kitchen, del städning

Nackdelen med stora renoveringar är att de krävs storstädningar i princip morgon, middag och kväll varje dag. Men de är ju knappast skoj o städa dagarna i enda. Brukar bara bli de värsta. Men inte idag. Dagen då de är över 30 grader varmt ute. Idag va de verkligen dags. Så jag har dammat, dammsugat, vikt kläder och skurat golven. Gissa om de är varmt? Känns som jag precis avslutat ett hårt träningspass. Men de va de värt. Nu är de rent och fint igen (så rent de kan va) för stunden åtminstonde. Snart ska jag gå loss med slipmaskinen så jag kan få väggarna målade ikväll. Och helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig på en luftmadrass och flyta i en pool med en parasolldrink i handen!! Får ställa mig i en hink med vatten när jag jobbar i köket och sätta ett paraply i min vattenflaska!!=)


//M

Underbart!!

Idag ahr den svenska sommaren visat sig på en mycket bra omtyckt sida. Gudars skymning va de har varit underbart! Mötte upp Nathalie, bebis och vovve vid Gullmars, gick ner till parken mellan Globen och oss, en filt i skuggan o en filt i solen. Och så bikini på de. Älskar de! Glad att jag tog ledigt från köksarbetet:D

Blev dock ingen träning idag som jag tänkt, lite besviken på mig själv. Får hinna me dubbla pass ihelgen, någon ledig stund ska de nog bli!!=) Kompensera med en kvällspromenad med Jenny och Kira. 1,5 h. De va så svalt och skönt ikväll och jätteskönt att komma ifrån vårt byggdamm lite med. Ett tag sen vi promenerade nu så de va en hel massa att skvallra oss igenom, hehe!!=)

Nu ska jag hoppa i säng, om mindre än 7 h ska jag gå upp, åka till Västberga och hämta en bil!!


Ha en underbart varm helg allesamma!!


//M

Sommar, sommar och sol

havet och vinden och doft av kaprifol. Sommar sommar och sol, en himmel så blå som viol

Idag är de verkligen sommar, termometern visar nästan 30 grader, redan. Uderbart!! Så idag tar jag ledigt från köks-jobbet och går ut i solen och solar. Måste ju faktiskt passa på när de faktiskt är sommar. Eller hur??

Glöm inte solkrämen så ni inte bränner er!!


//M

RSS 2.0