De är tuffa tider, för en del..

För mig är de de. 1 v 6 dagar kvar till den fruktade tentan i bokslut. Jag har nog aldrig pluggat så mycket inför något som inför denna. Är jag inte i skolan eller sover sitter jag med 4 böcker+ 2 anteckningsböcker, och läser, räknar, vänder, vrider, blir förbannad, får upp ett ljus, tappar hoppet, hittar tron. Ungefär så ser min vakna tid ut. Tidigare idag läste jag igenom alla kapitel i den tjocka boken, följt av ett par uppgifter. 10 snarare. Dom gick hur bra som helst. Sen gjorde jag duggan vi hade i höstas. Katastrof. Vet inte vilken taktik jag ska satsa på resten av tiden. Råplugga på de jag kan så de verkligen sitter klockrent? Eller lite på alla delar så jag kan allt någorlunda?

Fast igår mitt i pluggandet unnade jag mig en paus. A big one. Mattias bjöd ut mig på 18månaders midda.. På underbara Stockholms fisk. Sjukt god mat, gott vin o en fantastisk sambo!!

Får se när jag hinner blogga igen, kanske på onsda/torsda när jag ligger hemma efter knäoperation 4..

Ha en trevlig kväll! Och rösta på TEAM KRISTIANSTAD i körslaget på lördagar fram över =)


//M


Återigen paus

Va är de me dessa pauser Madeleine?? Blir inte klok på de alls. Trodde de skulle bli bättre me en surfmobil som jag kunde blogga ifrån men de går visst inte?!

Hur som haver så har de hänt saker, inte jättemycke men lite grann.

Praktiken är avslutad och skolan har börjat. Mycke blandade känslor, hade gärna stannat på Studentum länge till!
Jag åkte till Skåne förra helgen, hälsa på nära o kära. Höjdpunkten va ändå att få träffa Elinus och deras underbara Moa. Och Martin förståss, med världens coolaste bil=)
Sötaste mormor följde med mig upp till Sthlm så jag slapp vara ensam när Mattias for till USA. Där han hade de kanon, men borta bra, hemma bäst så nu är han tillbaka på plats=)

Sen skulle jag kunna nämna hundra saker till men de låter jag bli. Måste upp o slänga på mig min kjol, tröja, kavaj och stövlar. Sen beger jag mig till Studentum för att färdigställa månadsavstämningarna som inte hanns med förra veckan!!


Ha en bra dag!

//M

RSS 2.0