- 2

YEEEEES!!! Äntligen börjar min hårda träning och mitt nya nyttiga liv ge resultat även på vågen=) Visserligen bara 2 kg mindre, men 2 kg lättare än tidigare o bara 18 kvar till utsatt mål. Och i denna takten med lite snabb enkel matematik är jag framme vid slutresultatet om 9 år!! Haha



//M


Underbar morgon

Verkligen. Fantastisk. Härlig. Trevlig.
Nää den är allt utom fantastisk, härlig, trevlig! De första jag läser när jag vaknar är att alla o då menar jag ALLA bussar är inställda. Däremot så fungerar t-banan. KUnde inte allt slås ut åtminstonde? Nä nu ska jag plumsa i snö och storm till t-banan o trängas med griniga, blöta, stressade människor för att sedan plumsa ytterligare en gång. Känns som en helt urusel start på fredan!! BLÖÖÖ!!


//M

Lite träning är bättre än ingen alls!!

Just så tänkte jag idag. Börja känna mig lite krasslig på jobbet under em så istället för spinningen körde jag ett lugnare pass i gymet. Mest fokus på överkroppen och när jag stod framför speglen och pumpa muskler såg jag tom hur musklen i överarmen jobbade, då kände jag mig lite extra stolt =)


Nu ska jag snart bädda ner mig och sova bort de som pågår i min kropp nu!!


//M

98% av max

Känner mig ganska så nöjd med det! Om ni inte förstår så är de pulsen jag menar. Pulsen under dagens och veckans sista träningspass. CyklingPuls, hos min favorit-instruktör för att vara lite mer exakt=)
Fy fasiken va jag körde hårt, när den sista sekunden innan nedvarvningen va slagen hade jag noll krafter kvar i benen, hade någon sagt till mig att ta ett sista tramptag hade de inte gått. Men jag är så stolt över mig själv. Och eftersom man kör med pulsband på dessa klasser är de intressant och följa hur man ligger till. Slutminuten låg jag på 97, när jag kom upp till 98 återstod bara ett 10-tal sekunder. DÅ börja de sticka och smärta i kroppen. De va grymt tufft, men ack så skönt de kändes efteråt=)

Resten av kvällen ska spenderas i soffan med en smoothie ihop med solsidan=)


//M

Känslan efter träning

Är obeskrivlig.

Fastän svetten rinner, benen knappt bär upp en, och man med nöd och näppe lyckas ta sig ut till omklädningsrummet så finns de inte mycket som slår denna känslan. Känslan av att man gjort något bra för sig själv. Grymt!!


//M

RSS 2.0