God Morgon...

De borde de verkligen vara idag.. sov 9h inatt ändå är jag galet trött.. va tusan ska jag göra för att bli pigg på morronen?

idag går dagen förhoppningsvis fort, 13 gravisar som ska göras, butiken är ett stort kaos o jaa.. vet inte va jag mer behöver säga..

Lite fler kommentarer hade varit trevligt, vet att de är folk som läser...

//M


I Maddes hue...

något av de bästa som fnns är att hoppa av tåget på perrongen i hässleholm och bli uppmött av jnågon från familjen, åka hem till de röda huset med vita knutar långt ut på landet och få världens största kram från julia o rebecka.. precis de fick jag göra tidigt i lördagsmorse.. precis de som jag behövde.. de blev massor av familjemys med mamma, torgny, systrar, pojkvän, mormor/morfar, kusin, hundar o katt.. mat, öl, fotboll, wii-bowling och akutenbesök.. men lika roligt de är som o hoppa av tåget är de sorglit och gå på de igen, se julia stå o gråta me sina stora bruna ögon är hjärtskärande.. de finns inget värre än att lämna henne.. att lämna familjen.. it sucks.. o de får mig att längta hem, att vilja flytta hemåt igen.. nu är jag i varje fall tillbaka i sthlm igen, blev bara en kortis i skåne, men ack så välbehövlig..

dagen har gått åt till att sova, fundera och kolla på dåliga tv-serier.. sen fundera jag ännu mer, o sen kom mattias hem o åt.. sen åkte han igen.. o nu kom han.. o satte sig i andra endan av vardagsrummet.. o knappar på sin dator.. ibland är vi galet sociala eller inte, men ibland är de sjukt skönt att kunna umgås utan att umgås.. konstig? JAPP JAG VET!! o nu har de konstiga i mig fått för sig att de vill börja plugga, inte längre till undersköterska utan något inom ekonomi... frågan är om jag kan motivera mig tillräckligt för att börja?? kan någon hjälpa mig hitta motivationen för att göra de?? kanske inte just idag men gärna en annan dag..

nu ska jag bryta mitt nya nyttiga liv o äta något osunt o mindre bra för kroppen, för jag har ätit minimalt lite i en vecka tack vare alla dessa förbaskade blåsor o sår.. o för att jag själv tycker jag förtjänar de..

//M


överraskningar och svinkoppor

Grattis Mattias på födelsedagen!!!!!<3<3<3<3
dagen till ära ligger jag hemma fortfarande dålig med svinkoppor på läppen, förkylningsblåsor i munnen, halsinfektion o feber.. tjoho säger jag bara.. nu är febern åtminstonde under kontroll o runt 38.. har fått fin uppassning av mattias hela veckan, lite lättare o va sjuk när man inte behöver va de ensam=)

imorn tar vi nattåget ner till skåne för o hälsa på familjen, vilket ska bli massa skoj.. ett par månader sen jag träffa dom senast.. dock blir de bara en snabbvisit, hem igen på sönda-kväll..önskar jag haft ett par dagar till, men man ska va glad för de lilla:)

just nu orkar jag inte mer, kan knappt hålla upp huvudet, munnen känns inte okej o just nu vill jag bara gå o dra något gammalt över mig för detta gör sjuhelvetes förbannat jävla ont, o me denna smärta är de helt okej o svära.. bra tajming, eller kanske inte.. snälla ge mig en frisk mun, eller åtminstonde en läpp utan sår o en mun utan blåsor!! för jag orkar inte längre, jag orkar inte må dåligt mer, tycker jag har haft min dos av feber o förkylningar.. de värker i hela kroppen, varenda del, vartenda ben känns av o jag vill bara skrika, men jag orkar inte för dom förbaskade blåsorna trycker på, jag vill gråta men kan inte för det är alldeles för jobbigt, jag vill vara en bra flickvän o ge mattias en bra födelsedag, men jag orkar inte, jag orkar knappt resa mig för då snurrar huvudet o kroppen vill trilla ihop, jag ¨mår helt galet illa för jag levt på nyponsoppa sen måndas o druckit alldeles för lite.. de gör OOOOOOOOOOOOONT!! o jag orkar inte gnälla mer, jag orkar inte blogga, jag vill sova, jag vill krypa ner i min säng o kramas me mattias, han får mig att må en gnutta bättre..

på återseende om jag överlever denna pärsen..

//M


RSS 2.0