.....

Ikväll ska jag skänka en liten tanke, en tanke till en liten flicka där hemma som i flera års tid har kämpat mot en hemsk sjukdom, cancer. Igår förlorade hon slaget, somnade in och blev en ängel upp till himlen där hon slipper lida och där hon slipper ha ont.
Jag kände henne inte, men har träffat denna flicka ett par gånger som alltid stråla som en sol.
Sov Gott lilla Moa!!


This is it

Nu gäller de!! Håll tummarna från nu fram till kl 16!!


//M

Redo??

Om man har läst anteckningar, kompendium och boken 3 gånger minst, kan man anse sig vara redo då??
Innerst inne vet och kan jag, men får liksom inte ut de i ord om Mattias förhör mig. Tur jag har några timmar kvar denna kvällen och hela förmiddan imorn att finslipa de som är svårt. Resten får jag förlita till mina kunskaper, men de kommer gå bra!!

Natti Natti säger jag och återgår till plugget!!


//M

Världens bästa

POJKVÄN har jag i särklass!! Igår fick jag fotmassage och ryggmassage under tiden som jag pluggade. Hur gulligt är inte de? Inte nog me de, han hade maten nästan färdig när jag kom hem från träningen och på kvällen förhörde han mig på de som morgondagen ska handla om. Just de juridik!
De finns ingen annan som är som du Mattias!! Bara så du vet de!!=)

Ett kort litet break i mitt eviga pluggande. Men imorn vid denna tiden om 3 min är de dags. Jag har alltså 24 h kvar på mig att plugga. Detta grejjar jag, så de så


//M

Plugga, Plugga, Plugga

De är vad jag för tillfället gör om dagarna. Fram till onsdag. För då är de juridiktenta, affärsjuridik för att vara exakt. Ganska kul. Men tungt, fast jag börjar äntligen greppa de nu vilket är grymt skönt. Hoppas jag har greppat de rätt. Gaaah. Nervöst alla redan. Tror jag åker o tränar, kan va rätt så skönt o lägga tankarna på något annat en stund och inte bara juridik, juridik, juridik.



//M

Före och Efterbilder

Nu mina damer och herrar ska jag visa er bider på vårt nya kök som blev klart för ett par veckor sen!!! :D Slänger också upp ett par bilder på gamla köket så ni får före/efterbilder


Innan








Nya fina köket







Skafferi och Städskåp



Kryddhyllan som varit mitt projekt=)









Mysbelysningen på fläkten=)



Känns grymt skönt att ha ett färdigt, nytt och fräscht kök!!=)

Va tycker ni?!


//M


Bildstrul

Försökte lägga upp bilder på köket igår, men de strula lite och jag hade ingen ork att vänta på att de tekniska problemet skulle lösa sig. De blev ett antal rundor upp och ner från vinden igår. Men de va skönt att få alla slän-saker slängda!! Nu återstår bara en städning i förråden så vi får lite ordning och reda där me=)

Dagen idag kommer bli intensiv. Träning, plugg, matlagning, plugg, hälsa på Amanda en sväng, handla kläder hos Maria (sofistikerade kläder;), plugg. I stora drag. Mycke plugg mellan varven, har ju en stor juridiktenta om 1,5 v.

//M

(o)frivillig bloggpaus

De va väl kanske inte riktigt meningen, inte riktigt så jag tänkt mig att de skulle bli. Men de blev så. Inte för de inte hänt något här, tvärtom de har hänt massvis med saker som jag kunde bloggat om. Men har verkligen inte haft lust, har inte ens orkat skriva in blogg.se, bloggandet har stått långt underst på min "att göra lista". Men nu har jag äntligen samlat mod igen så jag tänkte köra en snabbgenomgång på vad som hänt. Ska försöka hålla mig ganska kortfattad, så någon mer än jag orkar läsa detta!

Har haft min allra första tenta. I bokföring. Hade pluggat ganska bra till den, men när jag satte mig i klassrummet och fick ut den stängde hjärnan av och jag hamnade i jag vet inte vad. Satt nästan och grät under tiden jag gjorde den och började ta fram drastiska tankar som att jag skulle sluta.
Men efter 2 nervösa veckors väntan och en Madde som va inställd på omtenta ihop med 85% av klassen, så fick vi tillbaka tentan. Jag fick en chock. VG!! Hade aldrig i mina drömmar kunnat tro de. Är förståss sjukt glad, och i fredags kom mitt betyg, VG som för övrigt är bästa betyg på högskolan! Gissa om jag är stolt?!?!

Köket har blivit klart!! Äntligen!! Efter en hård, slitsam, jobbig sommar full av renovering. De blev så sjukt bra, vi är supernöjda med resultatet, och alla som kommit hit och sett köket har varit helt imponerade, vilket är rätt kul=) Ska ev visa lite för och efterbilder ikväll om jag hittar några för.

Mattias, min fina Mattias har fyllt vuxen man. Förra veckan blev han 30, vilket firades med middag på Stekpannan på Söder, familjemiddag och kompisfest. Förra helgen gick i 380, speciellt lördagen. Kl 8 började jag laga mat och nån gång vid hmm 23 kunde jag slappna av. Men de va de värt, för vi eller jag hade väldigt trevligt. Så himla kul med att många reste en bit för att fira. Känns lite extra i hjärtat då=)
På menyn stod:
Oxfilé, rotfruktsgratäng och svampsås
Vit chokladmousse med hallon
Tårta
Salladsbuffe (med 30 tillbehör!!)
Om jag får säga de själv, sjukt gott!!!

Ja de va väl i stora drag de största, mest intressanta som hänt. Skolan går kanon och jag trivs väldigt bra!!
Nu ska jag klä på mig och göra min bostadsrättsliga plikt och hjälpa till med höststädningen. Fast vår städning kommer tillmestadels bestå av rensning i förråden!!

På återseende

//M

RSS 2.0