intressant dag

redan imorse hade jag på känn att jag inte skulle gå till jobbet, men de är ju knappast  en anledning till att va hemma så jag traska iväg.. dagen gick bra fram tills 15 då sandra sluta o jenny körde ut buden.. d¨å kom de massa kunder, o upp på allt går brandlarmet som alla mina kunder i butiken totalignorerar.. sen tar alla röda rosor slut i kylen uppe o jag är ensam, kan ej springa ner o hämta fler.. suck! kl 18 kände jag på mig att jag skuklle ha en subwaymacka, o så starka magkänslor går ej att neka.. så jag traskar bort o köper en macka.. när jag ätit upp den så fortsätter jag snitta, ska sedan ta min vas o sätta in i kylen.. hoppar upp o balanserar me en vas.. vrider på kroppen o va händer då? jo knäfaaaaan hoppar ur led.. jag slänger 2 vaser i kylen, trillar ut o landar på golvet o skriker på jenny.. hon tittar på mig o undrar va som häönt... när hon kommer fram till mig ser hon att hela knäskålen ligger utanför benet, jag ligegr på golvet o skriker att hon måste slå de tillbaka.. o de gör hon me, tack gud för de.. sen på me en kall handduk för att svalka o dämpa svullnaden.. kul, KUL eller inte.. efter stägning kör jenny mig till SÖS, handlar en mer, 2 kexchoklad o en tidning i förebyggande syfte, TUSEN MÅNGA TACK JENNY!! de röntgades o så.. bilderna va bra, inget som gått sönder.. så nu väntar 8 v sjukgymnastik o om de hoppar igen s¨å blir de en ny operation, en aning större än den andra=/ inte så kul, inte va jag behövde nu....
när jag kom hem ringde jag min lilla sandra, hon va så sööööt.. hon gjorde hasselbackspotatis o sånt gott idag, de hade blivit 2 matlådor över så jag ska få den ena imonr=))


tillsvidare så byter jag namn, numera är de sniglen

inte sämre än nån annan


grattis kronprinsessan o daniel till förlovningen! nej jag har inte varit så insatt i detta bara råka ha den kanalen på när de blev offentligt.. men stackare, inget privatliv alls... tur min titel är Florist Madeleine Svensson o inte prinsessan Madeleine..


efterlyser matförslag! va ska jag laga idag?! helt tomt i huvudet=/


If only you, can see that I crying..

började dagen med att läsa turners senaste inlägg, "vi ska sola på en strand idag" FUUUUUSK, viill ju me ha sol o vår nu.. men änsålänge får vi väl nöja oss me snö, strålande soloch plusgrader. faktiskt inte fy skam de heller=)
jag ligger hemma o kurerar mig me nyponsoppa, tack gode gud för den säger jag.. blev konstigt sjuk i lördas natt, börja kräka o ha mig.. o inte nog me de, jag fick feber, frossa o kroppsont.. låg o sov i princip hela dagen.. inte likt mig, gudarna jag måste verkligen ha varit megasjuk.. dessutom har jag inte lyckats äta mer än 2 mackor sen i lördas natt.. heller inte likt mig, jag som alltid kan äta massor när jag är sjuk..
men men idag ska jag iaf pallra mig upp ur sängen, ut i snön en runda me maria o elliott för att sedan bege mig till Kvantum här i BB o handla mat.. idag måste jag ha riktig mat, annars säger jag bara stackars mina arbetskamrater som måste stå me mig imorn:P en hungrig madde=en gnällig madde= inget kul alls=P hahah

i torsdags va jag o sandra o titta på hockey. DIF-FBK, hennes lag mot mitt.. självklart vann ju mitt lag, dock med nöd o näppe tillslut.. är inte lätt o va serieledare o möta ett bottenlag som har något att kämpa för o leda me 0-4 efter 2 perioder.. djurågrden va så pinsamt dåliga, spelarna sa de o klacken höll nog me.. iaf så va klacken ur balans o börja skrika "vi hatar aik" hahah..  men trevligt va de iaf, o tabellen är fortfarande en frid för ögat=))

fredan va ganska  så lugn.. käka lunch på greken me lilla mandy=) de är vår qualitytime, vår dag, vår tid, där ingen kan komma oss emellan=)
kvällen sen va lugn, käkade tacos hemma hos maria...

lörda jobba jag o sen va jag på 1årskalas hos mr Elliott.. han fick lite tröjor av mig som han kan ha nu framåt våren.. gröna sköna tröjor.. Pappa Peter, Mamma Maria o jag spela TP sen på kvällen.. de är ett spel jag inte borde spela, som jag är så fruktansvärt oallmänbildad o aldrig kan några frågor.. eller jo en del sport samt underhållningsfrågor ibland kan jag... men men maria kunde, o vi vann nog iaf:P

grattis nattis till bebis, vovve o lägenhet... du är snart som jag, o de vet jag att du vill va, en riktig svensson;)

jädrans jädrans jädrans

klippte mig i måndas... hos én tokdålig frisör... klippte om mig igår... suck jag har nästan inget hår kvar:( jag brukar inte bry mig så väldans mycke, men va fasiken de känns hemskt.. o de känns som de verkligen ser förjävla hemskt ut me:S jädrans tur de växer ut fort igen=/

Glad alla hjärtan....

igår prata jag me pappa för första gången på 2 v... han är hemma igen=) o i telefonen säger han:

pappa: Madde jag har köpt lite kläder till dig, billabong.. vet du va de är? jag lärde mig va de va i thailand=)

pappa helt stolt över sina kunskaper=P

ska vi sammanfatta denna dagen?? folk=gaaaaaaaaaaaaaalna...
en intressant dag, minst sagt... massa folk, massa bud, massa röda rosor, o en arg kund som ville anmäla mig för att hon tyckte jag såg sur ut o för tt blommorna är dyra.. suck man slutar aldrig förvånas.. hon skrek de i butiken me massor av folk... fint de, inte,...
mern men, nu är iaf familjen på besök, de va den bästa present man kan få=)



(4månnedräkning har börjat)


oooohlalala

hur många har en telefon i hissen på jobbet? vi har=P o den fick vi snacka i idag=) låter kanske inte så kul, men tro mig de va jädrans roligt!!

dagen gick sjuuuukt fort.. jag lekte receptionist o tog alla samtal i utbyte mot att sandra gjorde alla kyrkbuketterna.. sandra drog slutsatsen idag att de va så deprimerande så de förstör en hel dag..

jag kom också fram till att jag analyserar folks ansiktsutryck vädigt mycke.. jag tyckte då att jag va en ANALYSERARE
medans sandra sa jag va en ANALYTIKER. så dagens fråga, heter de verkligen analytiker om man analyserar folks ansiktsuttryck?

på lööörda är de fest=D


najtnajt


RSS 2.0