Spännande

Slutminuten av OS-finalen i hockey.. sjukt bra match, Kanada o USA vet hur man spelar hockey!!


Blir me updates imorn!!


//M

TJOHOOO

Äntligen är deltävlingarna i årets melodifestival över. Nu återstår endast andra chansen och den stora finalen. Detta årets måste ha varit under all kritik. En av 32 bidrag har jag faktiskt gillat, 1 låt va schlager. resten mest skit. Visst ingen har tvingat mig att kolla men gör man de inte är man inte med i snacket den kommande tiden!!

Får fortsätta blogga senare idag, nu ska vi dra iväg till ett shoppingcenter o fördriva tid. Bara jag och han!! Kärlek på de


//M

Nu är de lördagsmys

God mat, pasta alá Madde o curling på tv.
Godis, läsk o nu Charlotte Kalla och skidor på tv. Lagom ansträngande lördakväll=)

Intervjun gick bra tror jag.. Vi va 7 st där, han berätta om sig, om jobbet o så fick vi fylla i ett häfte som bestod av 10 sidor o massvis med frågor. Jag fyllde i mitt klart först o skulle som belöning få spotify-invites, inte fel de=)


Trevlig lördagskväll alla

//M

Fredag

Termometern visar plusgrader vilket innebär att jag kanske inte fryser som en gnu idag när jag går ut=) Mer plusgrader tack!!

Nu blir de snart ett kärt besök hos sjukgymnasten, sen ännu mer kärt besök hemma hos Nattis.. Och så sjuälvklart FREDAGSMYS!!! Min fredag de!!


Va ska mina trogna läsare göra ihelgen? Och hur ska ni ha ert fredagsmys ikväll? Se om någon vågar sig på ett svar idag:P


//M

Massa strunt

Massa meningslösa inlägg nu.. Har inte så mycke bättre för mig. Har städdag med mig själv, fast de har jag nästan alltid:P Tänk att jag faktiskt börjar tycka de är skoj att städa, fattar inte vad som hänt. Blir nästan irriterad när de är dammigt o stökigt. De har ALDRIG NÅNSIN hänt innan, va så säkra på de!! Måste va sambo-livet som vänt upp o ner på mig, men de gör inget. Skulle kanske börja jobba som städerska? Kanske, bättre än inget åtminstonde...

Back to damsugaren!!


//M

Ännu en trist vändning..

Så då va Sverige utslagna ur hockey-turneringen. Ett snöpligt slut.. Slovakien spela inte direkt bra, stod oftast väldigt still me 5 gubbar på egen blå. Visst hade dom bra spelvändningar, men tycker inte de är rättvist att sverige förlorar på de. Mycke synd om ett kämpande Tre Kronor.

På tal om hockey.. såg en intressant artikel idag http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/os2010/hockey/article6673600.ab som handlar om Wikegård, expertkommentatorn på SVT. Nu är de så att en av damkronornas mamma har anmält han till DO. Tydligen ska han ha diskriminerat dom. Hmm de har jag missat. Nog för att han är brutalt ärlig, men var har han diskriminerat dom?
"– Det har varit väldigt låg nivå på kritiken. Damerna har framställts som dåligt tränade, att de knappt kan åka skridskor och att de saknar speluppfattning" "– Damhockeyn kommenteras av personer som är ointresserade och har en väldigt trist inställning till sporten"
Snälla nån, de är ju ren fakta. Va har damkronorna i målskillnad de 2 senaste matcherna? 30-2? Något i den stilen. Jo men visst de är ju toppen, eller inte så toppen. Vad är felet i att säga att dom är dåliga? Dom är ju de. Senaste OS va dom kanon när dom lyckades ta silver. Hur dom spelat sen kan jag inte yttra mig om för de vet jag inte. Men detta OS har dom faktiskt spelat uselt. Dom har INTE varit bra. Har inte sett nån kämparglöd. Jag vet att Wikegård innan har hyllat damkronorna men va ska man hylla när dom blir totalt utspelade? "Hurra för er tjejer, ni förlora me 15-1 men va gör de? Ni är toppen, har aldrig sett er spela bättre, tjoho, tjoho" Jo men tjenare! Nej löjligt löjligt, låt dom som begriper sig på de tala om sina åsikter!!

Nu ska jag sova, är inte van vid att gå upp kl 6!!

 

//M


Oväntad vändning..

Jaha dagen blev inte alls som jag tänkt mig. Den börja fantastiskt bra med strålande sol och underbart väder, vad skulle egentligen kunna gå fel??
Jo jag åkte förbi mitt nya jobb för att säga hej och hälsa på mina nya kollegor. Kom dit följde med Lena(chefen) ut en sväng för att snacka lite. Revisorn hade ringt igår, tyvär kunde hon i nuläget inte anställa. Känns jättetråkigt för jag hade verkligen sett fram emot att börja jobba på månda. Blev jättebesviken!! Värst av allt, igår tacka jag nej till ett annat jobb.. Och jag undrar om jag kommer få ett lika bra till med ännu ett drömschema? Knappast. Positivt tänkande, jovisst.. men just nu ser jag bara ångest.. ångest över hur jag med en dålig a-kassa ska kunna betala räkningar och mat. Orkar inte, vill inte, inte just nu iaf. BLÖÖÖÖÖÖÖ!!


//M

Snabbis

Tänkte bara säga gonatt!! Bara för att fylla ut lite. Är trött, rastlös o allmänt uttråkad. Imorn blir de lunchdejt me min Sandra från skåne=)) Sen inom mitt nya jobb o säga hej..

Lugn o lagom ansträngande onsdag!!=)

//M


Svenska media... Diskriminering?

Någon som sett förkväll? Ni vet de kassa programet med 3 värdelösa programledare som går vardagar runt 17.30 på tv4? De är ett himla liv om de nu. Tv4 säger att Elisabeth Höglund är för gammal och vill därför bli av med henne. Inse fakta, du är gammal Elisabeth, och att du inte är en bra programledare gör inte saken bättre. "gynning vill ta över Höglunds plats" Hmm skulle de va så mycke bättre? Nog för att hon är något yngre, men jag tycker mest Gynning är flamsig, tamsig, dessutom jobbigt o lyssna7titta på. Tv4, kan ni inte satsa på att hitta BRA programledare istället?! Som kan fånga upp fler målgrupper och göra programet så bra som de faktiskt kan va?! Istället för att satsa på en söt, en bimbo o en gammal Fröken Sverige eller va tusan hon nu va?!
Men iaf, efter hela den här Höglund-triangeln står de dagligen i tidningen "Kvinnor över 55 svårare att få skådisjobb" "jag är för gammal för att få jobb i tv" osv osv. Så är de, bara till att gilla läget. Och lika svårt de är för er gamla veteraner är de för oss unga att få ett jobb. För vi saknar erfarenhet. Och så är vi unga, och är man ung är man tydligen opålitlig. Och så får vi unga mindre ersättning från A-kassa, för tydligen så är vi unga rikare än gamla. Samhället kan vara väldigt orättvist och diskriminerande. Men som jag ser de, är de diskriminerande från båda håll!! Så de så, sluta förstora upp de media! Fokusera på viktigare saker istället

Men när jag ändå är igång o gnäller på media. "Helena Jonsson, nytt misslyckande, nytt fiasko". Visst hon va storfavorit inför OS o tippades kunna ta guld i alla distanser. Hon föll för pressen och började sjabbla lite. Nog inte så lätt, sitt första OS, en ung tjej som förväntas vinna allt åtminstonde ta medalj i allt. Se de inte som ett misslyckande, se de som en ny utveckling. Till nästa OS vet hon var skåpet ska stå, eller var skotten ska sitta;)

Nog med de. Idag snöar de igen. Undra när de ska ta slut? Eller bli vår? Ska starta en vadslagning tror jag.. Alla som vill får va me o betta. När blir de vår? Närmst vinner ett fint pris, eller iaf äran:P

Tänkte lägga upp o visa lite bilder jag tog igår..

                                                              
                                                  Balkongen något snöig.. En fika därute i em?

                                                              
                                            Galet fint väder, solen stråla fint över vita snöiga träd

                                                                   
                                                   Sånna här dagar får de gärna vara fler av=)


//M


OS, OS, OS, OS

Idag har de varit strålande fint väder, en väldigt fin vinterdag!! Vaknade tidigt imorse, kl 6 närmare bestämt. Hockey på tv, sverige-finland. Är glad att jag gick upp för de va en kanon match. Va riktigt längesen jag såg sverige spela så kontrollerat och bra, Finnarna va totalt bortspelade. 3 skott på mål på en period säger ganska mycke tycker jag. Må hända att jag är knäpp som går upp för o se de, men hockey ligger mig varmt om hjärtat.
Åt frukost tidigt och gick o vila en stund efter hockeyn.

Upp igen för att åka och träna hos sjukgymnasten. Karin min sjukgymnast är toppen och knät känns riktigt bra!!=)
Stanna i Haninge, hälsa på Amanda o Jenny på gamla jobbet, lunchmacka från subway.
Åkte hem och fick se en mindre vacker syn, min trappa. Totalt igensnöad. Fick klättra mig upp med snö över knäna. Kom upp till toppen av trappan då hade jag snö en bra bit över benen, sen va de bara till att sopa utav bara den. Lovely, inte!! Jeansen va dyngsura när jag kom in igen, tjoho.. Hoppa över matten, kändes inte så skoj att sitta i 3 timmar o va blöt!! Har ju min privata lärare hemma som kan hjälpa mig.

Åkte tillbaka hem till mitt nya hem, o lagade fiskgratäng.. mumsigt!!

Nu är de ännu mer sport, sprintfinalen för damer. Spännande, ska svenskarna vinna tro? Återstår och se!!


//M

För ovanlighetens skull, snöö!!

Undrar om och när vi ska få vår i detta avlånga land. Inte ser de ut som de kommer ske den närmsta tiden. Vet att jag inte borde gnälla men har vi inte tillräckligt nu?! När inte ens barnen längre tycker de är skoj med snö, då måste de väl vara ett bra tecken på att de räcker?! Eller, de är bara jag som tycker de kanske?!

Grattis till Anna Haag och Sverige för silvermedaljen på skidorna igår. Och grattis till Tre kronor som lyckades med nöd o näppe vinna över Vitryssland. För vi har ju Peter Forsberg, och med Peter Forsberg är de ju givet att vi ska vinna, för han är ju ändå Peter Forsberg. Peter Forsberg i all ära men han är faktiskt ingen hockeygud längre, så hade jag varit förbundskapten hade jag petat han från laget och tagit in unga svenska hungriga spelare och ge dom chansen att spela med dom riktigt duktiga lite äldre spelarna innan de är dags för dom att lägga skrillorna på hyllan.. Men de är ju jag, bara min åsikt!!=)

Ikväll ska vi ut i snön o plumsa hem till Sandra och Rasmus, taggad till max trots att jag är genomtäppt i halva näsan.


Förresten på tal om sport, kan någon förklara för hur curling fungerar? Jag har visst glömt bort de sen förra OS..


//M


Nästa sthlm

Dom senaste 4.5 h timmarna har jag suttit på ett tåg från lilla skåne till stora sthlm, o än är jag inte framme på en stund. Närmare bestämt 40 minuter cirkus. Detta har varit en av dom drygaste resorna jag varit med om. Vet inte om de beror på att jag är snorigt förkyld. Usch blö, vill hem o bädda ner mig.. Verkar vara en ett-dygns-förkylning, för de har blivit mycke bättre än för några timmar sen. Måste bli frisk, har fullt upp. Spelkväll hos sandra o rasmus imorn ju.. O kalas på söndag.. Snälla låt mig bli frisk på en gång!! //M

Skåne i kort.

Igår va jag me Julia i skolan, kan säga att efter en dag med massa 10-11 åringar är man ganska trött. Åtminstonde i huvudet. Men de va ändå ganska så skoj, skolan bjöd på chokladmuffins, o sen målade vi is-fiske som sedan skulle sättas upp på väggen. Efter lovet kommer min fina teckning också sitta på väggen:P

Kom hem efter skolan, provade på Wii fit, shiiit träningsvärk i vaderna, baksidan av låren o magen efteråt. Men gud va kul de va, lätt min nästa investering!!

På kvällen va de dags för Rebeckas teater dom satt upp i klassen. Riktigt duktiga va dom, o hon hade en av huvudrollerna o inför teatern har hon dessutom lärt sig spela bas. Kul o se. Sen va ju kusinen också med, som spela Jonte, ja herrejisses va vi skratta åt han. Nej jag är stolt över dom, och resten av klassen också för den delen.

Kom hem, då slog sig familjen ner i soffan för o kolla på alpint. Grattis till en fin bronsmedalj, Anja. Tror hon är väldigt nöjd med den medaljen med tanke på den hemska kraschen precis innan målgång dagen innan!! vinnarskalle de!

Idag ska jag åka hem till min fina pojkvän igen, saknar han lite trots jag bara varit iväg 2 dagar. Hoppas på att tågen går som dom ska. Inga förseningar tack!!

Nästa inlägg kommer när jag är hemma igen.


//M

Mums

Festmiddag i Hästveda med hela lilla famljen. Tacos, mumsigt värre!!

Kvällen fortsätter med OS, OS, OS o sen lite wii=)


//M

Hemligheten

Ni anar inte hur många sms, mail o förfrågningar av alla möjliga människor sen jag sa att jag hade en hemlis. Nu kan jag avslöja den, jag överraskade mina små söta systrar idag genom att åka till skåne. Julia kom in på fiket i Hässleholm o såg mig och blev överlycklig. Jag knackade på dörren här hemma och överraskade Rebecka. Gissa om dom blev glada, super glada(fast gladast blev nog vovvarna) Största anledningen till detta Skåne-besöket är Rebeckas teater dom ska spela upp imorn i skolan. Dom har ju tom startat rock-band till den, kan ju inte missa de=)


Fast jag har faktiskt en liten hemlis till, jag och Mattias har blivit sambos!! De är ett stort steg för mig, eller ganska stort för oss båda 2. Massa lycka!!


Nu ska jag titta när Julia rockar rockringar på Wii. Ser ganska skoj ut=)



//M

Snart

Senare idag ska jag avslöja min hemlis jag pratade om i helgen! Snart, inte riktigt än. Lovade Rebecka att göra de först när hon skickar ett sms till mig så hon kan läsa de först, den nyfikna lillskiten=) ojojoj som hon har undrat o frågat o Rebecka om du nu skulle läsa detta så kan du tro att du ska bli förvånad, säkert rynka på pannan o skratta:P hihi haha. Nu ska jag se på Hockeyn.

På återseende!!

//M

Godis o Guld

OS-GULD!! OS-GULD!! OS-GULD!! tjohoooooo vilken kväll!!

Mensvärk till max, trycker i mig massa godis för att glömma bort värken lite. hoppas o studsar, Grattis Björn Ferry till ett fint OS-guld!!

Tack och godnatt, nu ska jag hoppa bort o kramas med Mattias

//M

Tisdag

Varje morgon, varje dag, varje vecka så ringer Mattias klocka när de är dags o gå upp.. Jag vaknar till för o stänga av klockan, sen ger han mig en puss och jag somnar om. Brukar vanligtvis inte sova direkt jättebra då, inte förrens han gått till jobbet. Men nu dom 2 senaste morgnarna har jag sovit fruktansvärt hårt o drömt massa knäppa drömmar. Allt från olyckor, attackerande björnar och våldtäktsförsök. När jag sen vaknar är jag ännu tröttare än när hans klocka ringer. Får nog börja med o gå upp när han går upp, tänk vad mycket jag skulle få gjort varje dag. Och när jag snart ska börja jobba måste jag gå upp tidigt!!

Dagen. Hmm, städa, diska, luncha, mysa.

//M


Lycka

5 månader idag.. Lycklig, kär, glad, älskad!! Älskar dig Mattias!! <3

 

Grattis mormor på din 65-årsdag!!

 

//M


Alla <3

Glad alla hjärtans dag till alla läsare!!=) alla som känner mig vet att jag tycker denna dagen är förbaskat onödig. Butiker höjer priserna på allt som är lite pluttinuttigt, röda rosor är hiskeligt dyra (dessutom oftast av väldigt dålig kvalite) o så förväntar alla sig få massa kärlekssaker och blir jättebesvikna när dom inte får de. Kanske känner såhär för att min familj aldrig firat alla hjärtans dag, jag har aldrig firat de överhuvudtaget. Undantag i år, observera litet undertag, köpte en jag&du-bok (till oss), ett gulligt kort o kärlekskuponger till Mattias, mest för att de skulle va en rolig sak.. Vi bestämde innan att vi inte skulle fira, men bara för sakens skull, o för de va lite skoj.
Kommer ihåg på högstadiet, då kunde man gå till kiosken o beställa rosor till någon annan på skolan o skriva ett gulligt hjärte-kort o sätta i om man ville de. En tjej i klassen fick säkert ett 25-30tal med röda o gula rosor från skolans killar. Sen satt vi andra lite mindre populära o fick inte en enda. På gymnasiet, varje morgon denna dagen satt de små hjärtan på alla skåpen i skolan. Hjärtat innehöll något uppmuntrande, allt ifrån "Du är guld värd" eller "Ditt leende är som en sol" o så fick man en klubba. Gulligt!!
Nej jag visar hellre uppskattning till nära o kära när dom minst anar de. Mycke roligare och överraska/överraskas när man som minst anar de!! Tycker jag, men de är ju bara jag.

Mattias är duktig och spinnar, så jag ligger här i soffan, nyss diskat, vikt tvätt o tittar på OS. Skridskor visar dom nu, hmm ingen favorit. Stackars min pojkvän. Hockeymatcherna sänds oftast natte-tid, så jag får smyga upp o kolla o smyga ner igen i sängen innan han vaknar. De är nackdelen med OS andra sidan jordklotet, massa sena natte-tider. Men de ffår gå för detta OS, jag är ju trots allt ledig.

Lite snabbt om melodifestivalen också kanske? Hmm, låt nummer 1 va bra, svängde bra om de o hade en coolt framförande. Duktig liten kille de. Resten va ingen höjdare, skulle väl så fall va nummer 8, nakenchocken;) haha vet inte va jag ska säga om de. Uppskattades säkert av mångla manliga tittare, dansande lättklädda brudar i stilettklackar o värsta akrobatövningarna. Ja vet inte va jag mer ska säga om de!!

Nu ska jag ta tag i mig själv, dricka upp mitt stora nyttiga glas vatten, göra något vettigt innan han med stor H kommer hem o pussar på mig.

Ha en bra dag!!

//M


Sådär ja

Jaha, vilken enda ska jag börja i.. hmm. kanske de nya jobbet?? i tisdags ringer de från en butik på Mariatorget som jag hade kontakt med innan operationen. Lena, som ägaren heter ville gärna träffa mig så jag åker dit. blir erbjuden ett mamma-vik på 75% i ett år, känns kanon. Ett toppenbra schema. Så igår tacka jag JA till de!! de firades med midda på Jimmys på Söder. Smarrigt värre!!
Hann också med ett litet fika-besök hos Natali o lilla Denise o så Cindy förståss. Passa på innan lillan ska opereras. Lite skitsnack, kaffe o rundvandring i deras nya fina lägenhet. Ska tänka på hela lilla familjen på måndag.

Knät har läkt fint, började simma i veckan, så himla skönt va de. Sandra fick följa med som sim-kompis. Hem till henne titta på hennes nytillskott, akvarie med fiskar. Vurpa i en ishal nedförsbacke på vägen därifrån, ajaj i rumpan.

Avatar 3D som alla pratat så mycke om va vi o såg på i tisdags. tyckte väl den va sådär, har sett bättre filmer o sämre. 3 timmar va liiite för länge för lilla mig o sitta still. Men nu kan jag iaf va me i alla Avatar-disskusioner;) Måste bara berätta, efter bion va vi på Mackedonkan på kungsgatan nästan bredvid bion. De är de segaste mc donalds jag nånsin varit på. 3 st stod före oss i kön o vi vänta i 25 min på vår tur. Snabba puckar de!! Eller inte.

Idag pågår de vårstädning hos oss. Rensning av garderober så jag får plats med mina kläder. Blir nog bra!!=)
Är en aning trött, klockan ringde 3 inatt, upp för o se OS-invigningen. de hör ju liksom till. Har skrivit upp o paxat tv:n till en del. Bla alla hockeymatcher(både damer o herrar), skidskytte, alpint o curling. kanske ev lite konståkning. Funderar på o göra bloggen till en OS-blogg nu. Kanske, får se.

Nu ska jag återgå, senare i veckan kommer de avslöjas en hemlis!!


//M

Förlåt...

För denna veckans förskräckligt dåliga uppdatering.. har inte hänt så mycke, men ändå ganska mycke. Har inte precis gjort något men ändå inte haft tid o skriva! O värst av allt, hinner inte göra någon längre uppdatering nu heller, för om ca 9 min kommer min kära pojkvän hem o då bär de av ut o ner på söder för o fira. fira mitt nya jobb som jag tacka ja till idag!! =)

lovar o svär att jag ska uppdatera senast imorn em!!

//M

Kort sammanfattning

Melodifestivalen va enligt mitt tycke katastofalt dålig!! programledarna-dåliga, bidragen-dåliga. nej inge vidare.
Hade trevligt sällskap av Amanda o Adam o lilla vovven. Spelades Monopol här o nu, ät kebab o sen godis. Jisses va vi skratta. En mysig kväll..
På natten kom min fina, stiliga uppklädda pojkvän hem o kröp ner bredvid mig, mysigt värre=)

Idag har varit en lugn skön dag, en sväng till ringen o handla mat, hemmagjord pizza, matteräkning, bad o lampuppsättning. Lagom fartfylld söndag!!


//M

SushiMys

Fredagsmyset börja me ett glas vin.

                                               Sen blev de förberedelser inför sushin. 

                                                               upplockning av pinnar o sushi


                                                  Bara för att visa att jag faktiskt åt de.

                                                              

                  Va väl sådär, gick absolut o äta.. åt upp nästan alla bitar.. fuska o åt lite räkor också

                                                              

                                                             Mattias mumsa i sig

                                                               


Kvällen har fortsatt me godis, let´s dance o massa mys.. Va mer kan man begära en fredagskväll??


//M


Fredag

Veckorna går grymt snabbt!! Redan dags för fredagsmys igen..

Veckans fråga till alla läsare, spännande o se om någon vågar svarar;)

Hur ser fredagsmyset ut hemma hos er ikväll??
senare ikväll ska jag lägga ut en bild o visa fredagsmyset hemma hos oss ikväll=)

//M

Kanon

intervjun gick bra.. eller de kändes bra iaf..
träffa Sanna på stan för en sen lunch o lite shopping..
tittat på när min älskling mixar musik till nästa spinningpass

Laddar för morgondagens intervju=)

Natti

//M

Lite av varje

märkligt att man har aldrig har något att ta på sig när de är nåt och ändå har man en hel stor hög me kläder!! insåg igårmorse att jag har mindre kläder i min garderob hemma hos mig än vad Mattias har där.. de som kallas smygflytt?!

hade världens inlägg på gång, men simon ringde o behövde lite råd.. blev 1 h i telefon o helt borttappad va gäller bloggen. Hoppas jag va till någon nytta Simon o lycka till!!

Mattias sitter o mixar musik, jag sitter o studerar mina fina klädhögar jag gjort på hans golv, ska ta hand om de en annan dag i framtiden när jag har lite mer ork o när de finns lite mer plats till de=)
Passar på att komma fram till va jag ska ha på mig imorn när jag ska på anställningsintervju.. tycker de är lika svårt varje gång. Måste va snyggt men inte för överdrivet o festligt!! Jeans o skjorta kanske. Känne rmig så snygg med min fina svante på benet o min krycka jag hoppar mig fram med där ute. Sen nästa bekymmer, håret. Ingen ide o göra nåt avancerat med de. För när jag kommer ut förstörs de är snön eller mössan jag har för o inte frysa öronen av mig:P

Sen är de snart helg igen.. då blir de bio.. o melodifestival/palmyrakebab/monopolMys med jenny, amanda o adam medans älsklingen är iväg på skojigheter me SATS!!


borsta tänderna kanske? o sova? Om en stund, snart!! ska bara sjunga lite fler duetter med elvis o elton john först!!=)

//M

Bön

"snälla rara kära söta vädergud, om du finns där uppe i himlen och hör mig gör så de slutar snöa och blåsa. jag orkar inte med detta väder mer blir helt tokig. snälla gör så de slutar!!!"


//M

Goda Nyheter

Har haft en kanonmysig dag idag.
Mötte upp Amanda på bussen i Skogås vid lunchtid. Begav oss till Farsta centrum för att shoppa lite på Lagerhouse. Blev lite alla hjärtans presenter (jag har aldrig köpt sånt innan) så de va lite spännande=) promenar ner till gallerix, Amanda köpte kort o då ringer de en som vill att jag ska komma på intervju på freda=) tjoho!!
Träffa Sandra, satte oss på ett fik o åt sen lunch, då ringer de en till o frågar om jag vill komma på intervju på torsda, dubbelt tjohooo=)
Vi gick inom panduro o bestämde oss för att ha en pysseldag, ser mycke fram emot de, trots att jag är så lite pysslig som man bara kan va=P


Alla söta bloggläsare, håll tummarna på torsdag och fredag för att fröken M ska få ett jobb!!!


//M



Pust!

träningsvärk i hela kroppen efter ett pass hos sjukgymnasten, de nästan bultar i benen, ajajaj=/ skolkar från matten idag, o får privatundervisning istället hemma=)

har varit(är) hos Maria. Först massa tjejsnack me Maria sen bus med Elliott. Dock va han ganska lugn idag, mesta delen av tiden iaf. Läst massa sagor, letat efter bamse-pusselbiten som saknades o badat strumpor=) Allting har varit Madde idag. Madde ska byta blöja, Madde ska hämta mat, Madde Madde Madde!! Världens goaste unge de!!

Snart ska Maria köra hem mig o då ska jag bädda ner mig i soffan o vänta på att mitt lilla hjärtegryn ska komma
<3


//M

10-02-01

Sjukgymnastik
Hem till Maria o busa me Elliott
Matte
Hem

Min dag de=) va ska alla andra hitta på idag??

//M

RSS 2.0