Tadaaaam

I vårt gamla kök hade vi en väldigt trist inbyggd kryddhylla i den ena väggen. En hylla som vi snabbt bestämde oss för att banka ner. Och återskapa. Detta fick bli mitt projekt, eller jag har tyckt- mattias nickat, jag har jobbat-mattias stöttat. Bra teamwork=)

Hitta tyvär ingen förebild, så ni får bara se slutresultatet!!



Samma tapet som bakom spisen och så glashyllor. Jag tyckte de blev himla fint=)


Nu ska jag slänga in lite bokföring i datorn, sen sova!


//M


Johan <3 Johanna

Bröllopshelgen startade med en fruktansvärt nervös Madde. Fattar inte riktigt varför, men jag va så nervös att jag nästan mådde dåligt. Då hade jag ändå packat väskan, strökigt kläderna och fixat allt. Inte ens när vi satt på tåget blev jag lugn, nej för då fick jag för mig att vi va på fel tåg. Suck. När vi va duschade, påklädda, snygga  i håret och på väg till samlingsplatsen på vandrahemmet lugnade jag mig och allt bara släppte. Då kunde jag börja njuta av den dag som vi alla visste skulle bli underbar!! Trots att solen uteblev och lyste i sin tillvaro blev de en fin dag. Regnet höll sig tillmestadels borta, men va är de dom säger, regn på bröllop betyder tur?

Vigslen ägde rum ute i Noorns kapell, i ett gammalt bruk. Atmosfären där ute va helt underbar, väldigt mysigt, lugnt och fridfullt.


Dålig bild, men så här sött va de


Inuti kapellet

Vi slog oss ner i väntan på brudparet i ett kapell som jag tyckte kändes fridfullt. Spända satt alla och tissla o tassla tills klockorna började ringa och den så pampiga bröllopsmarschen spela. Gåshuden kom samtidigt som dom söta små näbbarna kom in.


Temat, mörkblå/vit. Enkel klänning med ett vitt band i midjan och pojken hade en blå väst/fluga

Tätt följt av näbbarna kom dagens huvudpersoner. Då va tårarna inte långt borta. För dom va ju så otroligt vackra så man bara smälte, och man såg på hela dom hur lyckliga dom va.


Här är dom, nu man och hustru. Herr och Fru Lindblom. Massor av kärlek och glädje <3

Vigslen va fin, med 2 gudomligt duktiga tjejer som sjöng "För kärlekens skull" och "Underbart". Känner mig hedrad att få dela detta ögonblick med 2 fina människor!

              

Så hade dom äntligen kommit ut och fick möta gästernas hurra och grattis. Pussar va de gott om hela kvällen <3
Efter mängder av ris, kramar och lyckönskningar va de dags för familjefoto...



... Sen va de äntligen dags för att sätta sig i vrålåket som skulle ta dom till bröllopsfesten. Och de va då ingen dålig bil, den va nog den finaste bil jag sett och hade gärna haft den i min ägo;)

    

Tillbaka till mottagningen, som hölls i trädgården på vandrahemmet. Där stod de ett stort partytält, som va snyggt dekorerat i färgerna vitt och blått

    

Utanför tältet hängde en käck grej. Ett klädsträck med alla kläder som ingick i möhippan/svensexan



Under middagen hölls de fina tal av papporna, systrarna, en dansk(inte jag;), skolkamrater och systerbarnen

         

          


Bilderna får tala för sig själv, glömde bort kameran vid många tillfällen så de blev inte sådär väldigt många bilder på övriga gäster förutom mina bordsvänner!! Ett mycket lyckat fint bröllop, stilfullt och roligt!!


                                    
Till Johan och Johanna- jag önskar er all värme, kärlek och välgång i livet. Den lycka ni visa oss alla i lördags, den lycka och glädje hoppas jag ni kan sprida vidare till alla oss andra!! Från djupet av mitt hjärta, Kärleken är störst!



//M

Flipp eller flopp??

Kan inte riktigt bestämma mig än. Pratar förstås än en gång om Fångarna på Fortet, 90-talets största familjeunderhållning. Som hade nypremiär igår. Men jag vet inte, köper de inte riktigt, tyvär. För de första, familjeunderhållning måndag, tisdag, onsdag? Hmm varför inte fortsätta ha de på helgen, då faktiskt fler personer i fler åldrar har möjlighet och se. Och för de andra, 2 lag? Varför? O va dom inne i 2 celler? Tjohoo. De är ju dom som är roligast. Men ändå titta jag igår, och kommer garanterat titta ikväll bara för jag inte har något bättre för mig. Men kommer inte sitta bänkad heller inte bli ledsen om jag missar dom kommande avsnitten.

Däremot måste jag hylla Time Out. Shit de är roligt. Jag skrattade mig igenom halvtimmen de varade. Och tycker gott att dom kunde utökat programmet me ytterliggare en 30 min. Kanske om jag väntar 10 år till och ber utav bara den, så kanske, bara kanske blir de så;)


//M

ÄNTLIGEN!!!!

JAG HAR ÄNTLIGEN BLIVIT BÖNHÖRD!! Som jag bett och önskat i dom senaste åren. Jag talar naturligtvis om mitt älskade program Fångarna på Fortet!! Äntligen kommer ett vettigt TV-program till en annars så jäkla trist TV-kanal, TV4. Nu återstår de o se om de är lika bra som förr eller om de blir en stor besvikelse!


//M


Bröllopsfina

Va ju på bröllop igår uppe i Hedemora, Dalarna. Ett väldigt fint och mysigt bröllop som bjöds på god mat och många skratt som dock sluta i förkylning och hosta. Så jag har inte riktigt orken idag att skriva detaljerat om de, utan tänkte bara visa hur fina vi va igår, jag och Mattias.



Mattias utanför kapellet där vigseln hölls



Jag framför kapellet



Skedde visst ett klädbyte en bit in på festen, jag fick ta över Mattias kavaj o han min sjal. Mycke tjusigt=)



//M


Äntligen

Är de dags för bröllop. Bröllopet jag sett fram emot sen mars. Är lite nervös. Mest nervös för att jag ska ha glömt något hemma. Även om jag dubellkollat 3 gånger. Och skjortan är strykt o kläderna hänger prydligt upphängda. De blir nog bra, ska ta några djupa andetag!!=)
Kl 9.45 åker vi till Hedemora, hoppas regnet håller sig borta så dagen blir så fin den bara kan bli!!


//M

Ursäkta röran,

, men vi bygger om!! Kan väl passa ganska så bra nu=) Tänkte visa hur långt vi kommit nu. Ska jag va ärlig ser båda 2 faktiskt ljuset i tunnlen nu, de är fortfarande lite kvar men inte så fasligt mycke:D


Jag orkade inte städa upp innan jag fota, men nu är iaf golvskåpsluckorna på plats. Dom är riktigt snygga=)




Såhär fint lyser fläkten=)




Vår nya vägg i hallen, inte riktigt klar, ska upp en gipsskiva me o sen målas=)


Allt för idag, nu ska jag stryka skjorta inför morgondagens efterlängtade bröllop!!


//M

Once upon a time....

När jag va liten, riktigt liten bodde en flicka mitt över gatan. Den här flickan va 1 år äldre än mig, men vi fann varandra snabbt. Vi växte upp ihop och hitta på allt möjligt tillsammans. Jag kallade denna flickan och även flickans storasyster för mina storasystrar. För mig va dom de. Hon va den bästa vännen ett barn kunde önska sig.
Men en dag hände något. Hon flytta. Ut på landet. Vi flytta ut på ett annat land. Vi gick i olika skolor. Vi blev stora och med tiden gled vi från varandra. Hon fick nya vänner, och jag hitta andra, tiden räckte inte till. Vi började gymnasiet och gled från varandra ännu mer. Hon flytta till London, jag till Stockholm. Men vi fann varandra igen, vi hade kontakt via msn och facebook. Och hon kom på min 20årsdag. Hon gjorde hela min dag, jag va så lycklig, även fast de bara va en kort stund. Hon kom, de va allt som räknades. Nu har vi glidit ifrån varandra igen. Shit va jag saknar min bästa vän, min storasyster. Och idag fyller hon år. Och jag har inte ens hennes nummer dit hon bor nu så jag kan inte ringa, inte ens skicka ett grattis-SMS. Facebook känns inte så jättepersonligt men bättre än inget. Många grattis till dig Sara, hoppas du får en underbar dag borta i Spanien!! Jag saknar dig jättemassor och hoppas att vi snart ses!! Även fast vi knappt hörs längre, så är du i mitt hjärta fortfarande min storasyster och min allra käraste bästa vän!! Pussar och kramas till dig!!


//M


Kärleksvisan

Till min prins, mitt allt, min Mattias!!
Bara för att jag älskar dig så otroligt mycke och för all trygghet, kärlek och glädje!!


var inte rädd. Jag går brevid dig.
Kom ta min hand. Jag håller i dig.
Här i min famn. Kan du våga tro.
Sänk dina murar. Jag ger dig ro.

För att jag älskar dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har. 
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyer allting för mig. Va inte rädd.
Jag går brevid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas. Här blir jag kvar. 
För här vill jag stanna. Se på oss nu. Livet är vårt.
Se du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig så som du är 
Och jag vill ge dig allting jag har. 
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyder allting för mig. 

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har. 
Och låt mig få bära mig när hoppet sviker. 
du betyder allt för mig. Va inte rädd. 
Jag står brevid dig.
För du betyder allt för mig

Första dagen...

Check!!

Gick ju galant, fanns inget innan och va nervös för.
Regnet öste ner på vägen från t-banan till skolan, en promenadväg på ca 5 min. Tur så hade jag paraflaxet me så jag slapp bli dygnsur. Kom in på skolan och mötte upp resten av klassen i en kokhett restaurang. Där delades de ut fina väskor, pennor, block, pärm, miniräknare. Fick träffa skolchefen och läraren vi ska börja med imorgon. Bokförning börjar då. Spännande. 
Klasskamraterna verkar väldigt trevlig, åtminstonde en hel del! Tror detta kommer bli riktigt bra, ser fram emot dom 2 åren som väntar!!=)


Ikväll ska jag jobba på formen. Blir nog 1 h gymträning under tiden Mattias kör sin spinningklass. Känns ninte lika jobbigt och träna då. Även fast jag fortfarande kör själv och han i ett annat rum så går de lite lättare. 


Ha en bra kväll.


//M 

Fjärilar i magen

Imorgon, om några timmar börjar början på mitt nya liv. Hejdå florist-Madde, Hejhej redovisningskonsult-Madde.
Om 2 år är jag de åtminstonde. Jag är lite nervös. Inte för själva skolgrejen utan "karriärsbytet". Men jag tror nog de kommer gå bra, rättelse, de kommer gå bra! Toppen, prima, underbart, finemang!! Jag har bestämt mig för de och denna gången ger jag mig inte. Så de så.

Upprop 9.00
Skolfoto
Information

Så ser morgondagen ut.


Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen nu, igen! Inte riktigt meningen att de ska bli så, de bara råkar bli så. Har mycket att skriva om, men energin finns inte. Inte just nu. För mycket andra saker som snurrat i huvudet. Ska ta tag i de, på riktigt. Imorn kan jag iaf lova en åtminstonde snabbis och berätta om skolstarten!!


Gonatt


//M

Bröllopslycka!!

Fick lite bilder på msn från min lillasyster tidigare från när mamma och Torgny äntligen gifte sig!! <3


Mamma <3 Torgny



Hela underbara familjen <3                      



Världens bästa morfar <3



Mattias korkar upp skumpan så vi kan skåla för de nygifta       



Mamma & lilla kusin Rasmus. Och eftersom ingen visste om bröllopet utan trodde vi skulle grilla kom han i foppatofflor, strumpor o badbyxor, snyggt Rasmus;) haha



Denna bjuder jag på. Vet inte va jag sysslar me:P



Mormor, morfar o mamma <3



Min fina Mattias i morfars fina stråhatt <3


//M

Nu börjar de likna nåt :D

O nu så har vi, trumvirvel, väggskåp uppe på plats!!!! :D Känns skönt, nu kan jag snart äntligen sätta in saker på plats!!=)


Visst börjar de likna nåt nu? Känns som de jobbigaste är avklarat nu!!

//M

Bilder från Smögen

Lova bilder, här kommer bilder!!=)



Uddevalla bron     


          
Smögen



Smögen



Badplatsen



På väg till Väderöarna från Grebbestad



På väg till Väderöarna



Äventyrsgolf



In action på äventyrsgolfen


Den delen av semestern. Väntar på bilder från Skåne sen kommer dom också upp på bloggen!!=)


//M


O så har vi en fläkt!!

De tar sig i köket!! Sakta men säkert. Golvskåpen och skåpet över kylskåpet sitter på plats samt en täckskiva bredvid kylskåpet. Och idag kom fläkten upp!! Mycket tjusigt blev de=) Tycker iaf vi.


Såhär ser den ut

Nu återstår 4 väggskåp, skafferi, städskåp, bänkskiva, el o vatten. Sen är de klart!!=)

Imorn ska jag visa lite fina bilder från Smögen.


//M

RSS 2.0