morgonrutiner

jadå sånna har jag skaffat mig.. o helt sjukt va jag följer dom varje dag..

8.20: mobilen ringer
*startar datorn loggar in på msn
*blundar ögonen
8.29: mobilen ringer igen
*tända sänglamporna
*läsa alla bloggar, facebook o kolla in alla andra (o)nödvändiga saker
8.45: upp ur sängen (i bästa fall)
*borsta tänderna, fixa mig
9.03: gå till bussen
*Ringa pappa, sen mamma, sen ibland mormor
9.11 bussen kommer
9.17: framme på jobbet

alltid samma sak varje morgon.. förutom idag, då fanns de ingen pappa att ringa till, för han begav sig till thailand igårkväll.. lite tomt att inte kunna prata me han 3gånger idag, o inte heller under de kommande 2 veckorna.. konstigt de känns

GRATTIS TORGNY PÅ 36ÅRSDAGEN!!

Världens bästa styvpappa 

ja denna dagen...

snacks om konstig...

vi hade en man inne idag som numera kallas mr creapy.. han va skum.. han fråga vilka blommor jag blivit glad för o jag svara som jag alltid gör.. men nej inte skulle han samarbeta o ta mina förslag utan han valde röda nejlikor.. suck, en blomma som i mina ögon skriker bergavning.. men snälla, röda nejlikor? usch usch.. men men han fick de jag log o sa att jag hade blivit glad.. slog in o tog betalt, sa ha en trevlig kväll, hejdå o gick till näösta kund.. när jag sen står där o diskuterar me kund nummer 2 då kommer mr creapy fram, lägger sina creapyarmar runt mig, klappar mig på armen o axlen o säger "ha de fint och sköt om dig så ses vi" blöööööö örk, usch...

sen efter de så kommer, jag ljuger inte om jag säger en av sveriges absolut snyggaste kille in.. hela han, gud de va som en saga.. andra gången han kom in o snacka en del så gissa om sandra o jag smälte... värre än 2 isglassar i en ugn.. hela han va så gaaaah finner inget bra ord.. ville bara krama i sönder han.. o han pratade spanska, ojojoj... tisda då ska sandra o jag va finkldda till max för då förhoppningsvis kommer skönheten igen=) ja herregud vilken dag=)


o jag ska göra en brudbukett i helgen=))))



prestation på hög nivå!!


att som 16år bli påkörd av ett tåg, förlora båda benen samt en arm för att sedan ett par år senare bli 4:a gånger 2 på paralympics i simning de är stort. att ens en gång orka överleva.. men vilket leende den killen, Christoffer Lindhe hade när han klev upp på scenen i globen för att ta emot sportspeglens egna pris.. de är fräckt.. se glädjen i hans ögon, och i alla andra svenska idrottare med handikapp de ger mig ett leende på läpparna. för dom är så värda de. va dom gör, de dom presterar de är fan i mej de minst lika stort som alla andra idrottares.. men de är så dåligt att dom med handikapp inte får samma uppmärksamhet, eller pengar för vad dom gör. o kom för fan inte o skyll på att de inte finns pengar till att betala dom.. för de gör de, de såg jag idag.. över en miljard, EN MILJARD fick svensk idrott idag.. pengarna finns, dela upp dom rättvisare!! handikappade ler, betalar demesta själva, där kan vi snacka om glädje och kärlek till sin sport och det dom gör.. dom begär inga pengar och det tycker jag säger en hel del i sig själv!!

men missförstå mig inte, jag missunnar inte alla idrottare som är handikappsfria, för de dom gör är också stort.. o höga prestationer. men en aning bättre fördelning på uppmärksamhet och pengar hade inte skadat!!



till något helt annat..
idag när jag körde bud lyssna jag på RIX som vanligt.. alex på eftermiddan sa en rolig sak.. bloggkrig.. mellan blondinbella, carolina gynning o någon annan bloggbrud.. suck seriöst, allt för att få liiite mer uppmärksamhet? o som alex sa, ni behöver inte slåss om vem som är bäst förebild.. om jag hade haft barn nu, så hade jag inte velat att dom skulle ha någon av dom som förebild, !! .. kom igen när ni faktiskt har lite mer vettiga saker..


o stackars lilla sandra, numera stumpan va nästan mer död än levande idag på jobbet.. tyckte n-stan lite synd om henne när hon pimpla massa dricka o te för att helgen gjorde henne uttorkad.. o alla som druckit mycke nångång vet hur kissnödig man blir, så hon sprang upp o ner på min nystädade toa. o alla som varit på mitt jobb vet vilken jävla trappa vi har till toan, så sandra du är vältranad efter denna dagen=)))

nu ska jag sova, många jobbedagar kvar tills min ledighet

natt natt

Till världens bästa mamma

Maybe I didnt treat you
Quite as good as I should have
Maybe I didnt love you
Quite as often as I could have
Little things I should have said and done
I just never took the time

You are always on my mind
You are always on my mind

wooops en aning ur balans...

oj va en vecka går fort.. o ojojoj va mycke som har hänt... tänkte bara köra en liten snabbis om helgen..

fredag: jag o sandra kör bud på jobbet, bla till en kyrka.. vi traskar in i kyrkan o upptäcketr att de är en öppen kista.. jippi
hem snabbt efter jobbet, vila midda en stund sen sprang madde runt som en galning me dammsugaren i högsta hugg för att sedan börja laga mat.. de blev 3 rättersmidda minus dessert åt mina jobbekompisar.. mycke trevligt o en väldigt fnittrig amanda=))

lördag: jobbade med jenny.. vi trodde de skulle bli en heldööö dag men visa sig blev raka motsatsen.. men kul hade vi=) sen snabbt hem, vänta på sandra.. duscha o klädde mig för party medans sandra duka fram ostbricka o vn.. o hur många krävs de för att få upp en vinflaska? jo 2 st klena tjejer:P stack iväg¨på party i solna, närmare bestämt ellinors födelsedagsparty.. förfesta där sedan blev de tunnelbana in till stan får att gå till göta källare.. ett trevligt ställe me lite blandat folk o bra musik.. sandra blev såå jätteglad när jag lurade henne till att bjuda en finladssvensk-kille till vårt bord, som ehm hmm följde efter sandra en braaa stund tills vi villat bort han=P stackars lilla grabb:P haha

söndag: hmm va hemma 4 på morronen, vakna kl 9.. vilket betyder att de blev en fruktansvärt seg dag/ kväll=P

måndag: jobb igen.. jag o sandra skulle vara duktiga o gå hem till mig efter jobbet men de slutade me en tur i solariet, o en minst sagt röd madde=P efter solningen följde sandra me mig hem o käka o kolla på CSI..

nu är tisdagen snart över, jag har sovmorron imorn o börjar inte förrens 15, ska bli riktigt skönt att kunna sova ut=) sen på kvällen ska jag få proffisionell hjälp av en datatekniker me att fixa min envisa dator=)

på freda ska jag ut o käka me cityterminalens tjejer=) sanna, jessi o natti ska bli riktigt roliga att träffa=)


sängen väntar=))


puss o kram


this is a crapy new year

1 h sömn i natt
tårar till tusen
benen bortsparkade o hamnade pladask i skiten..

hur kan man missta sig så om en person som jag gjorde? hur kan en person såra så mycle? hur kan de va lika svårt varje gång? varför? förklara, snälla.. jag förstår inte va som hände.. allt som va så jävla bra.. allt kändes så jävla bra..

vill inte, orkar inte, tänker inte mer...

VARFÖR?! JAG?! ALLTID?!

lyckades skrapa ihop några...

hittade några bilder från festen...

julia=)      sanna o rebecka=)    rasmus o morfar=)    madde o johan=)       


martin=)      tina=)       


lite blidde de när jag skrapa i arkiven=)

?!?!?!

jag har inte ett enda kort från min 20årsdag.. o de verkar som att inte någon annan heller har de.. kul, verkligen, inte=(

2008/2009

tänkte göra en liten snabb sammanfattning om året 2008 som nu är passerat.. ett ganska händelserikt år me brustna hjärtan, sårade vänner, fest i massor, dåliga killval, flytt, nya jobb, avslutade jobb, semester, egen lägenhet..

slutade på bjärnors, sommarvikade i hemtjänsten i knislinge(kanonjobb=)) fick jobb i sthlm, flytta hit.. sluta jobbet fick ett nytt precis innan jul, i handen 10 min från min lägenhet=)

blev kär, fick hjärtat krossat.. blev kär i samma igen, men ödet va desamma..

blev ovän me en nära vän, blev vänner igen.. förlora en, fick massa nya..

tog steget flyttade till sthlm, där jag trivs kanon.. i min lilla lägenhet på 48kvm, som är kanon=)

jag fyllde 20

finns miljoner saker att räkna upp, men resten vill jag behålla för mig själv..

ÅRET 2009:
de ska bli de bästa året någonsin=)


RSS 2.0