You making me feel Hot, Hot, Hot

Idag ska jag ge min guldstjärna till Jenny som får med mig ut på långa promenader. Idag skulle vi bara gå en liten sväng för jag hade ont i halsen och kände egentligen inte alls för promenad. Det sluta med att vi va ute i 1,5 h.. Promenad längs Årstaviken. Underbart och gå där, looovely!!
Hann knappt komma in förrens himlen öppna sig och regnet bara öste ner, åskan mullra och blixtrarna blixtrade. Tur jag hann hem för jag gillar INTE åska!!

Tack Jenny för trevligt sällskap

Idag har jag kommit på de perfekta jobbet. Tänk och få va typ matkritiker, få åka runt och smaka förhoppningsvis god mat och sedan skriva några ord om de. Eller vara godisprovare, eller varför inte klädprovare. Smaka, prova, känna, klämma och skriva lite om de. En provare, de ska jag bli!!!=)


Över till något viktigt, Sandra, min lilla eller stora kusin önska att få ta del av min Spotify-lista. Jag själv personligen tycker de är en kanon-lista med väldigt blandad musik som passar alla, gammal som ung.. Ja alla förutom Mattias som tvingas lyssna på de, inte direkt hans smak=)

spotify

//M


Trams, men gud va duktig jag är!!

Vardagsrum- check
Kök- check
sovrum- check
Hall- check
Blommor på vattning i badkar- check

Fasiken va duktig jag är!! Tack till Spotify som hjälper mig genom städningen, jag och skurmoppen rockar loss som aldrig förr till både gammal och ny, svensk, schlager och all möjlig musik.

I looove Spotify och är evigt tacksam Mattias chef som gav mig en invite!!

Nu har golvet torkat, måste sätta fart igen!

//M

Förkyld!!

De finns nog inget värre än att vara förkyld. Jag är inte de speciellt ofta och jag får heller ingen ihållande förkylning, men när den väl kommer då får jag alla symptom samtidigt känns de som. Huvudvärk, snorig, täppt, halsont, hosta, tom illamående. Idag är just en sån dag. Vakna inatt me förskräckligt ont i halsen, halsont som än sitter kvar. Huvudet är inte som de ska eller borde va, så mina planer för dagen känns inte längre så aktuella. Fast jag måste, jag borde, åtminstonde vissa av aktiviterna!! Bara och bita ihop.

Sofie och jag fönstershoppa igår efter att Sandra övergav oss. Hitta galet många somriga tröjor på Gina i alla möjliga färger. Madde vill, vill, vill HA. Hade passat min nuvarande kroppsform alldeles lysande. Kanske, kanske, nästa gång pengarna kommer!!=) Då är de minsann mycket jag vill göra!! Önskar och Drömmer....



//M

Totally Crazy

Ja herregud vilken kväll de blev igår. Drinkar och singstar hemma hos oss. Vi sjöng halsarna av oss, minst sagt. Helt galet va 3 skånska tjejer kan låta mycke, och stackars Mattias fick sitta och lyssna på allt från "Carrie" till "working 9 to 5". På vägen härifrån vurpa lilla Sofie i trappan på väg till bussen, och hon inte bara ramlade hon fastna med klacken i klänningen och kom inte riktigt loss först, kul såg de ut!! Hahah.  Vid Gullmars mötte vi upp Sandra som också var festsugen och sen bar de av till Göta Källare. Vet inte varför men de brukar bli dit jag eller vi går. Väl inne på Göta va de helt galet, shiiit va kul vi hade. Vi sjöng ännu mer, dock blev de en liten besvikelse när DJ:n inte hade Peps Perssons "Oboy" att bjuda på. Sandra, Vingåker-Sandra träffa en fransman. En fransman som tydligen jobba som "labb-rat" som Sandra tyckte lät skitkul. Haha tur hon är lättroad. Och bäst av allt va när Sandra fick den här fransmannen att sjunga "Små grodorna" i väntan på tunnelbanan. Mycke skoj!!

Så för att sammanfatta de hela, toppenskoj kväll med 3 fina tjejer!! Tack för de tjejer!!=)

Idag är de tvätt, städ, fixardag. Jag har tvättat, Mattias är med på bostadsföreningens städdag och jag ska bege mig hem till Brandis idag så Amanda kan hämta micron. De är även tänkt att jag och Jenny ska shoppa blommor till balkongen, vill gärna göra lite somrigt, vårigt och fint där ute nu när solen har tittat fram och de har blivit vår, lovely!!=)


//M

JAAAA!!!

Trodde som sagt aldrig jag skulle säga detta, men JAAAA HV71 vann SM-GULD!! De finns 2 lag jag INTE vill att ska vinna elitserien i hockey, och de är just HV71 och Djurgården. Dom 2 lagen som stod i final till slut.. Men jag ser hellre att HV vinner så stort grattis till er, vilket spel!! Grymt!!

Ikväll blir de party. Singstar-förfest innan utgång. Ser fram emot de, och ska alldeles strax hoppa in i duschen och börja göra mig klar!!=)


//M

Fixa, ordna, dona!!

De är de som står på vår lördagsplanering. Jag hade tänkt ta en tripp hem till Brandis för att tömma frysen och kanske eventuellt om Emil är hemma, köra till Jordbro och slänga lite skit. Allt för att underlätta nästa veckas flyttstäd.
Mattias kollar, räknar och mäter på köket. Inom kort kommer han bestämma sig för vad, när, hur och vilket kök de kommer bli. Hursomhelst kommer de nog bli superfint, bara jag får ha turkost i de!! Haha.. Inne i en lila och turkos period, kanske inte alltid till Mattias stora förtjusning!!

De har varit en seg förmidda, vaknade runt 8-8.30 snåret och va jättepigg. Vi va nördiga imorse o tog varsin mobil och spelade spel. Ingen orka riktigt gå upp. Fast ibland är de skönt, duktigt skönt och bara ligga och njuta en stund:) Har tom redan hunnit städa ett skåp i köket, ett skåp de va total kaos i innan, men nu är de organiserat och tjusigt!!

Nej nu håller jag på o dega ihop, dags och ta tag i resten av dagens sysslor.


//M

Duktig!!

Ikväll tog jag bussen till Liljeholmen för att möta upp Mattias efter hans spinningpass för en kvällspromenad längs Årstaviken hem. En fin kväll med sol och en välbehövlig promenad. Måste dock berömma mig själv som denna veckan har gått långpromenad med Jenny och hennes hund tisdag och onsdag. Igår gick jag ensam i 40 min i rusket, och idag med Mattias. Så skönt efteråt!!

Tänkte lägga upp lite bilder från förra helgen, sen blir de fredagsmys för hela slanten


Kyrkan i Grebbestad, jättefin va den=)        Hamnen, havet, soligt, mysigt=)     Mattias koncentrerar sig på mastermind=)        Mattias lirar me Alex gitarr han fick av oss i födelsedagspresent=)     


Alex skulle spela på den stooora gitarren, söt liten unge=)       Sofia och Izabelle=)     Micke och Alex=)


Ett urval av bilderna som togs där..

Lite party nu hade inte skadat.. Eller biljard.. På sånt humör idag!!=)


//M


Bloggtorka

Jag vet att de är en hel vecka sen senaste inlägget. Och de beror knappast på att jag inte har haft tid eller något att skriva om.. Utan snarare motivation, och ork. Har verkligen inte haft lust att blogga, egentligen inte nu heller.
Jag funderar på om jag kanske ska avveckla bloggen? Eller om jag ska ha kvar den lite till. Kanske tom börja om på nytt med ett nytt namn för att hitta lite inspiration. Hur som helst, vad jag än väljer kommer ni bli meddelade!!

Ihelgen bar de av till Grebbestad för att hälsa på Mattias mamma som fyllde 65 år i måndags. Kul och komma dit och se hur de är där, tyvär kom vi dit sent i fredags och åkte tidigt i söndags. Men en långpromenad runt byn för att titta på allt från kyrkan, till gamla skolan, till ett hus som nästan lika en riddarborg, hamnen och havet. Bara jag och Mattias, hur mysigt som helst. Dagen fortsatte med att hans syster Sofia och hennes familj kom över på kalas. Hennes barn hade fyllt år så de blev presentutdelning till dom. Oj va glada dom blev=) Alltid kul och känna att man prickat rätt på presenterna!! God mat, trevligt sällskap är receptet på en bra helg!! Bilder kommer kanske upp vid ett senare tillfälle.

Ikväll kommer Mattias hem efter en liten tripp han gjort.. Så ikväll ska jag ägna mig åt han och inte göra mycke annat. Fram tills dess blir de sista städning, matlagning, diskning och promenad!!


//M


15 April

betyder 7 månader!! 7 helt underbart fantastiska månader tillsammans med min fina Mattias!!

JAG ÄLSKAR DIG!! NU, IGÅR, IMORGON, FÖRALLTID!! <3



//M

Mitt solsken

Min prins, min andra halva, mitt hjärta, mitt allt!! För varje dag som går, för varje morgon jag vaknar med dig vid min sida blir jag mer och mer kär!!





Jag älskar dig mer än något annat, och är tacksam för varje dag jag får tillsammans med dig!!


//M

Mycke....

Nu äntligen ska jag ta mig i kragen o skriva lite. Om allt som hänt sedan sist. Vilket är rätt mycke. Blir nog en sammanfattning tror jag, annars kommer ingen orka läsa !! =)

Påsken 2010 firades i skåne me nära o kära. Allt från fotbollsturneringar till bad, till fester o släktmiddagar. kanon trevligt o kanonhärligt.. Fick träffa många jag på senaste tiden saknat rejält, och jag fick göra de ihop me killen jag älskar över allt annat på denna jorden!!

Denna veckan har jga börjat ett nytt jobb.. Som jag trivs enormt mycke på (änsålänge iaf) har aldrig jobbat me så många roliga människor på samma plats på samma gång..

Idag ska jag hem till Brandis o packa ihop resten av sakerna i lägenheten, sälja min säng, köra lite saker hit o så blir de en sväng till jordbro för o slänga saker som jag rensat ut. skönt o ha de gjort!!

Anledningen till den dåliga uppdateringen är att de va full fart i skåne me minimal dator-tid och att jag varit så galet trött hela veckan efter jobbet!!

O förresten innan jag glömmer, from nu ska jag uppdatera oftare så mina troga läsare har något att läsa!!=)


//M


RSS 2.0