jag är gammal nu

julen är över o jag har fyllt 20.. händelsen jag sett fram emot i 1årstid är över, baras sådär de gick vipps så kvickt,,

födelsedagen va toppen. fick frukost o sång på sängen, o julia spela blockflöjt.. sen spelades de litegrann wii, o några samtal att ta emot samt lite sms att svara på. 13 åkte vi ner till klubbstugan o ordna de sista.. 14 kom de första gästerna.. jag fick inte så många paketer att öppna mest kuvert me pengar.. mat,tal o sång.. kl 18 så blev de till att duka om, hela familjen plus farmor/farfar/mormor/morfar va engagerade o hjälpte till, medans jag sprang o provsmaka vin o bål=)

tina/madde/johan kom först, efter att stressat som galningar för att dom va sena.. visst sena va dom, men ändå först, för alla andra va änniu mer sena..
efter de trilla martin, sarah, lina, felicia, simon, sanna in.. då käka vi lite mat.. o satt o snacka, vek pappersservetter..
då kom linus, elina, stoffe o emelie.. plus att jag fick en chock när marthina som tidigare på dagen ringt o sagt va sjuk plötsligt kom.. me 2 vänner.. trevligt...  men när linus kom, då blev de party=) lite för mycke dricka blev de o lagom till sara kom så mådde jag kalas=) de blev singstar o twister, dock inga lekar som jag från början tänkt.. men men jag hade trevligt iaf, fick träffa släkt o vänner, så jag hoppas att mina gäster också hade lite trevligt iaf.. hemma på natten hade dom rysligt roligt åt mig iaf=P

jag fick en gästbok som de snart ska börjas skrivas flitigt i=)
presentkort, sängkläder, pyjamas, fin lila godisskål, absolut mango, fina snaps/shotglas, en stor glasskål, svart vas, öronhänge, ljus/grytlappar/kökshandukar.. o så pengar..

tack alla som kom, de betyder mycke, ännu mer nu sen jag flyttat o inte kan träffa er så mycke..

bilder o dikter kommer senare idag=)

xmas-time=)

idag ska jag fira jul nummer 1.. me mammafamiljen som består av mamma, torgny, becks, julia, emelie, mormor, morfar, rasmus=) mysigare jul kan man inte få...

dagen har börjat bra, gick upp tidigt tappade upp ett bad o la mig i vattnet o startade bubblorna o bara låg där i o koppla av.. de va precis de jag behövde, rensa lite tankar, skrubba bort all jord o glitter som sätter sig på kroppen under jultiden om man är florist.. årets julbad är me andra ord avklarat=)

mamma har satt mig i jobb, skura golv o sköta ägg o fixa en julklapp till julia.. dags o sätta igång, ska bara äta, samla kraft sen ska jag göra de=)

först en liten pratstund me J=)


hej mitt skåneland, nu kommer jag=)

idag ska jag åka hem=) bil hela vägen=) ska bli såå skönt=)

har börjat mitt nya jobb, känns kanon. tjänar bra men heeeelt sjukt va vi har att göra=P igårkväll på jobbet så satt jag o ringde bud i över 1h.. o då va de ändå fler som skulle ringas.. heelt stört=P

igårkväll packa jag klart min väska, o shhiiit hur lyckas jag varje gång proppa den till max? helt obegripligt, tur den ej är större=)

lägenheten är städad o ren=)

detta har varit en givande morgon. jag har namngivit livet i nattas mage så jag slipper kalla de för den, eller det=) nu är de ESKIL=))


4 dagar kvar!!!

vilken dag

idag fick jag svar svar på en av mina många olösta gåtor..
ni vet dom där frågeprogrammen me extremt jättejobbiga människor som traggar nonstop i flera timmar varje FM på tv. iaf så imorse när jag låg i soffan o mådde piss titta jag på jackpot på TV4+. ordet som man skulle gissa skulle sluta på väg o jag tänkte att idag ska jag prova.. o gissa va som hände, jag kom fram.. i DIREKTSÄNDNING.. gissa om jag blev paff.. jag ringde, dom svara, de ringde i tvn o någon sa hej till mig i min mobil:O till MIG jag blev helt mållös o visste jädrans inte va jag skulle svara, eller jo de gjorde jag för jag svara tyvör va de fel, men vem fan bryr sig, för jag kom fram:D synd bara att mitt ord inte passa dom för de hade suttit fint me lite extra cash nu=)

jobba min första dag idag, gick kanon... mina nya arbetskompisar är lika galna som mig:D där kommer jag trivas som carl von linné gör på hundralappen=))


kom hit me en flaska skumpa


idag är de celebration time=) finally free=) jag vill fira!!!

jag fick jobbet, jag har slutat på gamla. chefen bad mig gå på dagen.. jipppi!! lägligt nu när nattis är sjukskriven så jag kan umgås me nån hela dagarna.. vi ska ha syjunta varje dag o skvallra massa, tsss=) imorn ska jag lämna in min skriftliga uppsägning, nycklar o tidsrapport..


I´m happy I´m feeling glad.. I´ve got sunshine in and out=)


heeelt meningslöst

som jag har väntat o väntat, väntat o väntat ännu mer på att få fylla 20... ännu har jag inte gjort de, 13 eller snart 12 långa dagar kvar.. men de är ju en helt meningslös dag att fylla år på.. kunde lika gärna väntat några dagar till o faktiskt fått gå in på systemet samma dag, lagligt handla o sen köra upp legget i expediternas ansikte.. men nej icke nån har bestämt sig för att hålla stängt den dagen.. alla andra har ju mellandagsrea men icke systemet, mycke dåligt=(

sorgliga människor

idag blev 2 tjejer på jobbet rånade i butiken.. en man kom in med kniv o hotade dom.. anneli öppna kassan o lämna ifrån sig pengarna o mannen gick.. poliserna kom.. hoppas dom lyckas ta den jävlen som utsatt en nära arbetskamrat o vår kära praktikant för de.. stackars dom.. så ikväll vill jag skänka en extra tanke på anneli o olivia o på va dom upplevde idag

detta är första gången jag är riktigt glad för att jag inte öppnar på morronen.. o även om jag inte va där när de hände så kändes de läskigt att jobba sen på kvällen.. visst sannolikheten för att de ska hända 2 gånger samma dag är inte så stor, men ändå hade man de i baktanke varje gång en icke-uppklädd man gick in i butiken. o när jag kom hem ikväll efter jobbet kä'ndes de jobbigt o tårarna sprutade ur mig i duschen.. kanske bara jag som överreagerar... jag är väl mest lättad över att jag va hemma samtidigt som jag tycker synd om anneli o  olivia

men de värsta är inte rånet, utan de är en sak någon annan kläckte ur sig, bör inte nämnas högt på en offentlig plats.. de är verkjligen sorglit att en del människor är så jävla tragiska att pengar är viktigare än hälsa

pågar o tösers olika tankesätt

igårkväll när jag va på väg att sova så börja jag o erkki prata livligt o diskutera en massa.. 

madde: jag har svårt att förstå hur killar egentligen tänker.
erkki: ni tjejer tänker way to much medans killar är mer okomplicerade.. 
madde: anledningen till att tjejer tänker för mycke att för att vi ska förstå killars tankesätt o få dom att fatta våra pikar..
erkki: killar kommer aldrig fatta era pikar så säg istället va tusan de är ni vill
madde: ibland är de kul om killen själv kan förstå utan att behöva säga de rätt ut varje jädrans gång

diskussionen avslutades o en ny påbörjades..denna gången handla de om ordet"väl" som jag och många andra tjejer hatar att få höra från en kille..  speciellt om man ställer en fråga o får väl me i svaret
tex om man frågar en kille "vill du jag ska stanna?" svar:"ja de kan du väl göra" .. finns inget mer irriterande än att få höra de.. "ja men vill du att jag ska stanna?" varför då inte bara säga enkelt o lätt ja eller nej... svårare behöver de inte vara=)

ser fram emot nästa diskussion me erkki- the glädjespridare=)

utdelning av stjärnor



jag vill ge en guldstjärna till alla dom som reser sig upp på bussen och ger sin sittplats till en gammal dam eller farbror som knappt kan stå.. o en guldstjärna till dom som hjälper gamlingar me deras rullator ner från bussen o hjälper småbarnsmammor med barnvagnar med att få vagnen ur bussen.. fler borde vara så, mindre självgoda o göra några goda gärningar för andra istället för att bara tänka på sig själv!!!



förresten jag kan inte förstå att VÄNNER las ner.. obegripligt i mina ögon o en stoor saknad än idag=(


oväntade konversationer

men ack så välkomna=)

bengan säger:

fin bild=)

MaDdE// säger:

hehe tack=)

bengan säger:

så lite så=)

min kära baldejt skrev till mig på msn för en stund sen.. gudarna de va inte igår men ack så kul=) nää fan va kul de hade vrit o ses igen.. kanske vid nästa skånebesök..

o visst är vi stiliga. 10/6-07



Grattis till mig

På namnsdagen!!

nu bär de av till jobbet, jobb mellan 12-19 me anneli o sen warunee..

Trevlig resa L, hörs när du är hemma i Sverige igen..

suck..

olivia tjänar pengar på sin blogg, de är fuskigt.. jag vill me göra de.. tänk att få lite pengar för att bara skriva sörja.. snacka om lättförtjänta pengar..

helgen o dagen som gått.. ganska lugn o fridfull.. jobba lite i lördas, åkte hem till nattis, kolla fotboll o spela little big planet.. Natali är en mycke mycke mycke trevlig tjej som jag är överlycklig över att jag träffat.. snäll, o omtänksam precis en sån tjej jag behöver i mitt liv nu=) o du förtjänar att höra massa bra saker nu!!

igår blev de dejt me herr tvättmaskin igen, nu när han gör som jag säger igen så är de mycke roligare att gå ner där=P inga missfärgade kläder längre eller nåt sånt, så tack snälla du som gjort herr tvättmaskin på bra humör igen=)

idag blev de jobba me lana o olivia.. o fy för jädrans va O och jag slet som djur för att få in allt, så jag säger bara stackars anneli som ska få ut allt imornbitti..

nej nu ska jag lägga all min energi på M=)


min nummer ett

KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVIN

Vinner inte den killen så är de sista gången jag tittar på idol.. visserligen brukar jag säga så men denna gången ska jag verkligen inte titta mer m han inte vinner..

nu ska jag snart pallra mig upp ur sängen, klä mig, gå till affären o sen åka till jobbet o jobba till16.00..efter de blir de tåg hem till natta=)

vi ses=)



RSS 2.0