kvällsdopp någon, ikväll??


jag vill bada, jag behöver bada.. plaska lite i vattnet.. som när man va liten.. tror faktiskt jag ska packa me badkläder till jobbet o går ner en sväng till rudan kl 19 när ja slutat.. nån som vill me?

I lördas kom mamma familj upp.. så nu är kök o hall färdigmålat o fint.. jag är en den bästa på de.. alla tavlor o alla grejor är uppe på plats, o jisses såo bra de blev=) thank you..

I måndas fick jag reda på att jag fått nytt jobb, florist i Tyresö, sååå sköööööönt.. Madde stannar i Sthlm, nu är de helt klart=)


dags o klä på sig kanske.. börjar jobba om 1h,.. har kört varje dag sen förran fredan o är inte ledig förens nästa sönda, tur man är ung o dum.. känns dock inte alls så inspirerande.. för efter den söndan så jobbar jag mån-fre i tyresö lör-sön i haninge mån-fre i tyresö..

nej usch upp o hoppa sockertopp..

//M

fantastiskt fint...

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är berdd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre

För Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr

en melodi söker sig fram, ger oss värme o ny harmoni

grattis till mitt lilla hjärta, allas vår egna lilla plutt som fyller 10 år idag=) tyvär missar jag kalaset, men d ska tas ien ihelgen när mamma, torgny, rebecka o julia kommer på besök=)

idag mår jag mycke mycke bättre, hostan är nästan borta nu snorar bara näsan lite,, jag har sovit som en sessa, dock med galet skumma drömmar, igen..

idag är en viktig dag, idag ska fröken M provjobba... ¨så alla som läser, håll tummarna för kung o fosterland!!

Frukost väntar, sen vila frukost/tidig middag så jag äör pigg sen=)



//M


gaaaaah

ligger hemma i soffan o krasslar.. sovit o sovit sen igår em me ett par vakna stunder för att inta vatten o alvedon.. hatar att vara sjuk, o jag hatar att vara de ensam.. hungrig som en toka men orkar inte klä på mig o gå till affären o köpa käk, o de jag egentligen är sugen på är friterade räkor o pommes med beasås.. konstigt va? istället blir de ben o jerrys glass, nerbäddad i soffan o sängen...

återstår o se om jag är pigg nog till att jobba imorn, vilket jag hoppas jag är.. ska iväg o provjobba efter jobbet.. hoppas jag orkar de o att de går bra=)

grattis till mig på namnsdagen idag!!


//M

alla onda/goda ting är 3...

.... men ibland händer de att de faktiskt bara är 1.. idag va en sån dag... jag tappade "bara" mobilen i en hink vatten.. "Bara"! ganska bra av mig av mig, att lyckas me de åter igen..

nu ska jag nanna, ladda för morgondagens modell-lekande=)


//M


En melodi som spelades i mobilen=)

jag hittar inte orden för vad jag ser i dig.
men dom finns här i mitt hjärta, dom finns här just för dig
åh jag lovar åh jag svär fast än tiden flyr sin väg, att aldrig lämnar jag dig, aldrig i min värld

Du sitter här framför mig, du har en känslig själ
och du vinner mina tankar för jag tror du vill mig väl
och jag tar dig till mitt hjärta vill säga alla svar
kanske är dom lite slitna men dom visar vad jag har


 

  

  


sol, vind o vatten är de bästa som jag vet, men de är på dig jag tänker i hemlighet

kl 6.45 imorse ringde klockan.. hoppa me ett mindre leende ur sängen för att bege mig er till tvättstugan.. i tron om att jag är den enda människa som är vaken kl 7 mitt i sommaren drar jag bara på mig en kjol o en keps o har sovtröjan på mig fortfarande.. orkade inte ens en gång borsta tänderna..
traskar ner mot tvättstugan.. framme vid porten ser jag en polisbil.. någon har slagit in rutan i porten o brutit sig in i rummet bredvid tvättstugan.. kommer in o ser 2 poliser ståendes utanför dörren.. de tog en bra stund innan jag kom fram till att jag inte såg i syne o inte drömde.. inte illa att ha 2 poliser vaktandes utanför dörren när man tvättar;) nästa runda jag kom ner va d utökat till 6 poliser.. oddsen att kläderna skulle bli stulna va inte så stora;)

iaf.. efter dejten me herr tvättmaskin så åkte vi till gålö o bada vid klipporna.. jättefint va där=) dit ska jag ta me mig en speciell person någon gång=)


ikväll ska vi bege oss in till stan o äta smarrig mat=)


//M


i brist på annat, lägger till lite mer för att se överaktiv ut=P

du är så söt jag blir så glad..
jag vill kramas varje dag..
du är så söt o de jag vill, är att få en kram kram till

Ingen vet, de jag vet.. En HEMLIGHET=)))


nu är de stora projekt på gång i sthlm=) 

fredag: arb.int i Tyresö...
lördag: leka modell för en dag (tack amanda som rekomendera de=)

nu är familjen Pappa på besök.. alltid kul att slippa vara ensam, missförstå mig rätt nu när jag säger detta, men de är fasiken skönare när dom åker=)

ojsan hoppsan nu blev de tomt igen, mitt huvud har inte riktigt hängt med idag må jag säga.. tur att en trött dagisfröken va lika trött som mig, lugnt som attans på jobbet nu.. konstigt nog så vill färre människor ha blommor sommartid..

innan jag lägger ner för ikväll, måste jag passa på att tacka jennie för tålamodet me min nerlagda blogg... fler borde göra som henne, kommentera.. blir en aning mycke mer inspirerande att blogga på riktigt igen då=)


//M

res på dig, cause they would kill to see you fall...

lång tid har gått.. väldigt lång..inte speciellt mycke har hänt bara en massa jobb o slit..

semester är över.. den spenderades hemma i skåne.. tors-mån hos pappa, månkväll-sönda hos mamma.. de hanns me 3 vändor in till kristianstadagarna, 2 dagar på marknad.. klippning hos min favvofrisör.. grillning med sandra hos martin.. massa mys..

men nu är jag tillbaka till verkligheten.. o verkligheten kan vara vansinnigt tröttande ibland.. vill inget hellre än att sova lite till.. halsen värker o huvudet bultar.. bara jag inte blir sjuk nu.. de har jag verkligen inte råd o tid med..dessutom jävlas en tand med mig.. en visdomstand.. men jag antar att de också ska komma nångång.. 20 år utan tandproblem, inte ens tandvärk, var kanske lite för bra för att vara sant..

hur som helst kommer familj pappa upp idag.. kul me lite nytt besök.. o späönnande att se vad denna veckan har att erbjuda..

sandra har semester, är på semester.. ingen sandra förrens på lörda=(

nu ska jag ta tag i verkligheten.. resa mig från sängen, äta en macka, fixa mitt hår o bege mig till jobbet för att köra stenhårt den sista månaden jag har kvar=/ sorligt men tyvär sant, speciellt när man trivs så vansinnigt bra..


i min drömvärld är de du o jag, ingen annan bara vi, där allt har ordnat sig o är bra

RSS 2.0