Årskrönikan

Jaha nu va vi här igen, årets sista dag. Ännu ett år som passerat i alldeles för hög hastighet, förmodligen snabbast någonsin. Ett år som varit otroligt händelserikt, ett år där motgångar har avlösts av framgångar. Ett år som kantats av blod svett och tårar. Ett år som varit fyllt av skratt och tårar. Precis sådär som ett år ska vara. Det skulle vara omöjligt att göra en topp10lista liksom förra året då det händer alldeles för mycket. Så jag får försöka summera ihop de så bra jag kan.

Årets Renovering:
Project hallen. Vi blåste ut de gamla garderoberna och rev ner de beige tapeterna och ersatte det med vita fina praktiska skjutdörrsgarderober och vita väggar med en fond av vackra höstlöv.
Nu kan vi luta oss tillbaka och säga att hela lägenheten är klar!

Årets Sommarjobb:
Ett par timmar i veckan på ett företag som heter Phonera. Trivdes jättebra där, fick ett fint kontor och jobbade direkt under ekonomichefen. Lärde mig massor av nya saker.

Årets praktik:
Påbörjades 2010 och avslutades nu 2011. Studentum. Ett helt fantastiskt ställe med underbara människor. Det var med tårar jag lämndade dom den sista februari. Och nu i December vid mitt senaste beök, blev de lite av ett "göra slut"besök. Studentum är nu ett avslutat kapitel, även fast jag jättesupergärna skulle vilja börja jobba där.

Årets Fest:
Utan tvekan 10årsjubileumet Studentum ställde till med. En fest som började med mingel på Berns och avslutades så småningom på Cafe Opera. Coctailtema och jag va nog snyggare än nånsin förr.
Mellan Berns och Cafeet åt vi middag och hade fest på deras kontor, kvällens mest sagda replik måste varit "Madde, varför började du inte jobba här, vi vill ju de". Tack William och Ali, ni är för söta!
Hela festligheten va väldigt trevlig, vi drack skumpa i mängder och tror nog jag kan tala för många när jag säger att de va en sjuhelvetesdag!

Årets sjukdommar:
Magsjuka*2*2personer. Ingen jättehöjdare. Men tur i oturen får jag nog säga så hade vi de omlott, men kul va de verkligen inte! Usch o pii de önskar jag ingen.
Och så en operation. Fast denna gången en liten. Tog ut skruvar ur knät, så nu är det helt och så bra det kan va.

Årets Träning:
Året började lite knackigt, 2 pass i veckan, inte alltför hög ansträgning. Bitvis som jag inte tränade alls och veckor då jag tränade mer. Men något hände under hösten. Jag fick en himla fart. Avslutade årets sista månader starkt och uppnådde hela 6 träningspass/vecka. Mycket tack vare för att jag vågade testa nya saker. Provade på box, där jag lärde känna Josefine som nu är min nya träningsbästavän. Hon lurade mig till att testa crosstraining och bodycombat. Kommer definitivt fortsätta 2012 med box, cross, spinning och så pump. Combaten va inte riktigt jag.
Jag började springa, det gick riktigt bra tills jag fick ont i underbenets framsida. La ner löpningen då för att inte dra på mig benhinneinflammation eller liknande. Kom upp i 5 km när jag va på "topp".

Årets prestation:
Min egen viktminskning. Är grymt imponerad av min egen beslutsamhet och mitt fokus. Jag minskade 15 kg i vikt detta året och en hel del i klädstorlekar. Nu inväntar jag vågen vi fick i julklapp, en våg som mäter kroppsvätska och fett. Det ska bli spännande och se vad den säger om det.

Årets resor:
Dygnskryssning, SPAresa till Riga, Grebbestad, Vänersborg, Göteborg, Skåne, ja dom gamla vanliga turerna.

Årets blandade:
Pappa fyllde 50, Mamma 45 och Rebecka och Rasmus blev myndig. Jag och min tokSandra hittade tillbaka till varandra igen, trots att vi bor långt ifrån.
Evelina och Richard hälsade på i somras och det va hur mysigt som helst. Martin ringde en helt vanlig dag och sa att han va på väg, då blev jag glad och den känslan levde jag på resten av året. Jag gjorde min efterlängtade tatuering i form av en familjehyllning.

Årets nyblivna Kärlekspar:
Amelie och Markus! Med motiveringen att dom är så söta ihop och kompletterar varandra så bra. Och jag tar åt mig lite av äran till att dom två nu är ett=)

Årets grattis:
Till alla som blivit föräldrar, till alla som uppnått sina nyårslöften och till alla som gjort något bra! Tex FBK som tog SM-guld =)

Skulle kunna skriva oändligt mycket mer, men nu sätter jag punkt för 2011 och blickar fram emot 2012. Ett år som jag har stora förväntningar på. Jag kommer ta examen, jag hoppas kunna uppnå mitt mål va gäller min kropp och vikt, jag har höga mål vad gäller träningen och med alla nya träningssaker jag fått kommer det gå som en dans och bara några få magplask. Dessutom så tar Rebecka och Rasmus studenten till sommaren och Julia blir tonåring. 
Jag avslutar genom att säga att 2012 ska bli det bästa året någonsin och det är jag som ska ta det dit!

Gott Nytt År!!

Biobesök och kompisdejt

Nu ska vi se på bio, Alvin och gänget 3. Efter det bär det av mot Kristianstad för att träffa Elinus och Evelina.


Bild från google

2011 års nyårslöfte

Att inte äta godis eller choklad! Klarade jag det? Hell yeah!! Imponerad av mig själv och kommer förmodligen inte börja äta godis igen, känns mest bara onödigt. Fast nu ljög jag lite, när klockan slår 12 imorgon då ska jag faktiskt äta en hallonshot, en sur sockerbit och en napp. Sen är det slut på de.

2012 års nyårslöfte är inte riktigt spikat än. Men har ju en stund på mig att välja!


Mumsig mat hos mormor och oändligt med kortspel

Igår va vi hemma hos mormor och morfar och åt middag. En av mina favoriter, lutfisk =) Fisken i sig är väl kanske inte nån jätte smaksensation men senapssåsen och den malda senapen vid sidan. Alltså de är så gott så jag dör. Mormors egenmalda senap är så galet god! Så jag åt och åt och åt. Sen va de efterrätt på de. Risgrynsgröt och bär. Tur jag inte är jätteförtjust i gröt, hade jag varit det hade jag förmodligen spruckit.
Men en sak är säker, tror nog att jag skulle kunna klara mig utan käk resten av detta året!
Och som alltid hemma hos morfar spelas de kort. Igår spelade vi gurka, ett spel Mattias lärt oss. Vi skrattade och hade jätteroligt, med skidskyttet på i bakgrunden som för övrigt också gick väldigt bra. Sen åkte vi hem, och fortsatte spela kort. Fast skitgubbe och bubblan denna gången. Kan ju tillägga att vi spelade Gurka hela förmiddagen och innan vi körde hann vi med ett par vändor Mario och några omgångar skitgubbe.

Familjen Nilsson/Svensson/Lundh och nu Sjögren är några riktiga speltokar! =)

Egentid med pappa och försent födelsedagsfirande

Om en stund kommer pappa och hämtar mig. Vi ska köra hem till honom och gå på promenad och träna lite i hans källare. Har lite träningsabstinens, blir kanske inte riktigt den träning jag skulle behöva men det får duga så länge =)

Sen ska vi åka till farmor&farfar och äta middag. Och fira min dag lite försent. Revben, mums =)


Årets julklappsutdelningar och födelsedag

En jul som detta år gick i träningens tecken. Och just den frasen innehöll alla Mattias rim till mig. Men de passa ju alldeles utmärkt till mig som numer har SATS lite som mitt fjärde hem.
Julafton spenderades som sagt i Vänersborg med familjen Backelin och svärmor. Dagarna gick i ett. En sjövild snart 4 år gammal liten Alex vägrade sitta still några längre stunder. Så vi började julaftonsmorgon med en promenad i solen. Kändes mer som påsk än som jul. Kom in, byggde kojor, lekte krig, läste sagor, lekte mer krig, kurragömma, ja vi gjorde nog allt man kan göra. Och båda somnade gott sen. Juldagen fortsatte i de tempot och samma lekar plus en runda i skogen. Och sen så kom svärfar när svärmor åkt hem. Lite mer julklappsutdelning och julmat. De va fullt ös tills vi stupade i sängen.

Sen kom ju annandagen. Min dag. Årets höjdpunkt. Är det fortfarande årets höjdpunkt? Nja, kanske inte. Ger det en chans till.

Här är ett urval på allt fint tomten och födelsedagsfeén kom med


Finfina boxhandskar av Mattias, nu blir jag farlig Josefine =)


Presentkort som sponsrade dessa mitsar. Och Mattias han tror jag ska
ha de på boxen, men pffft dom får han hålla hemma så jag kan träna hemma också=)


Äntligen spinningskor!!!


Och spinningbyxor så jag slipper få ont i rumpan


Och nödvändigheter efter hårda träningspass


Men finast av allt va denna lilla björn jag fick av Julia


Och detta superfina armband från Sofia

Jag fick ävem temuggar och tepåsar, en digital fotoram, en supervåg som mäter kroppsvätska och fett, salt&pepparkvarn, tvättmedel, stektermometer, pengar, stekgärn, och ett par saker till.
Kan inte annat än va nöjd med vad jag har fått, nu är de dags o se fram emot nästa års jul/födelsedag! Först kanske se fram emot ett gott avslut och ett bra 2012!

Happy My Birthday

Grattis till mig själv på 23års-dagen!! Födelsedagen kommer spenderas i Vänersborg nu på morgonkvisten med frukost på sängen, i bilen på väg till Skåne, sen hemma hos mamma. Och enligt en gammal tradition ska vi äta pizza.
Ja jag är fortfarande galet förtjust i att fylla år, och hade gärna gjort de mer än en gång/år =)




God Jul

Merry Xmas, Feliz navidad, Joyeux Noël, Buon Natale, Glædelig jul, Frohe Weihnachten, С Рождеством



Hoppas alla får en underbar julafton med god mat, fina klappar och massa mys med nära och kära.



Utmaning i jul?

Om ni har trist under julen, Försök lära er denna jullåten utantill.

http://www.youtube.com/watch?v=DJXqRFwtjKQ

Jag har nästanått kläm å den nu, med hjälp av texten, så nästa projekt blir att lära utan text. Kanske det jag ska roa mig med i bilen imorn?

Sämsta passet på länge!

Jag va en aning opeppad redan när vi gick hemifrån, men när vi ställde oss i busskuren och jag gjorde mina dips (dessutom utökade med 1 set) så kändes de ändå helt okej. När vi kom fram till SATS kändes de fortfarande bra, tills jag klev in i cykelsalen. Passerade instruktören som knöt skorna. Hon varken tittade upp eller sa hej, även fast jag i princip gick rakt in i henne. De tycker jag är lite ohyfsat. Här började jag tappa en liten gnutta motivation. När hon sen startade musiken tappa jag ytterligare lite då den va extrem dålig och väldigt mycket INTE peppande. Det späddes på när det va pauser mellan låtarna (på spinningpass är det inte kul!). Dessutom va passet extremt enformigt och enormt trist! Så knappt halvvägs in i passet va all motivation borta och jag lalla mest med tills slutet. Och naturligtvis va de en sån där instruktör som skiter i nedvarvning och kör en strecht på max 2 min, TILLSAMMANS! Nästan alla andra kör ca 8-10 min. Småbagateller kanske, men idag ett stort irritationsmoment!!

Summa av kardemumma, undvika hennes pass hädanefter och avsluta med ett morgonpass imornbitti kl 6.45 för att få ett fint avslut på en väldigt bra höst!

Dagens alla måsten

Är som gott klara! De enda som återstår nu är att lägga ner packningen i en väska. Och steka 50 köttbullar. Och sätta in i diskmaskinen. Och duscha.

Jag ligger i fas! =)

Känslan av att känna sig nöjd

Den känslan är bra, den känslan har jag nu.
Ett väl utfört pump-pass i ryggen
Jul om 3 dagar
Födelsedag om 5

Insane! Tiden går så sjukt fort!

Inför examensarbetet

En sista dag i skolan innan det blir jullov på riktigt, även om min hjärna redan tagit lov. Idag ska en man som kallas Nypan komma och berätta om det stundande examensarbetet som ska skrivas i vår. Det känns mer och mer verkligt att utbildningen snart är avklarad, och gud vad jag längtar till den dagen!

Ikväll ska jag träna igen, pass nummer 3 bodypump. Får se om min kära Mattias följer med mig, han har lite träningsvärk sen måndagscrossen =)

Bra dag

Jag vann 50 kr på min trisslott jag fick i julkalendern i morse. Mysstund Med Nathalie och Denise i Skanstull och i Skrapan.
O så är julklapparna färdiga nu.Och så har Amelie fått praktik. Och ikväll kommer Sandra en sväng o säger hej. Och så ska jag träna. Kan inte bli mycket bättre än så här=) Eller?!

Årets goda gärning

Idag när jag och Mattias va på väg hem efter träningen inträffa något märkligt. Inne i bussen vid hållplatsen uppe på Gullmars. En man vingla in och va helt väck. Han satte sig bredvid en stackars tjej och stupa i hennes knä. Tjejen uppskatta inte de och kröp ut. Mannen började harkla sig en massa och vi kollade så han inte låg och kräktes. Mattias försökte göra sitt bästa för att hålla upp han så han inte skulle kvävas på kuppen. Busschaffören letade efter vakter, och alltid annars kryllar det av vakter kring Gullmars, men inte idag. Mannen började harkla mer och låta konstigt. Vi försökte få kontakt med honom men det gick inte. Bussen tömdes på folk som hoppade på nästa buss. Vi stannade kvar, kändes inte rätt och lämna busschaffören med mannen. Inga vakter syntes till och mannen började låta ännu mer. Jag ringde ambulansen, när man inte är kunnig så tar man det säkra före det osäkra! En kille på SOS frågade hur det var med han, om vi visste något och ja sina rutinfrågor helt enkelt antar jag. Samtidigt som jag pratar med denna killen kommer ett fyllo in på bussen och börjar gorma på busschaffören om att han missade den andra bussen. Jag ber honom vänligt att vara tyst så jag hör vad SOS säger. Fyllot svarar tillbaka "det kan du skita i! Håll käften din jävla f***a!!"
Sen fick jag prata med en sköterska som bad oss lägga han i framstupat sidoläge så han inte skulle kvävas av sin tunga. Sagt och gjort. Ambulansen anlände ungefär samtidigt som vakterna. Vi fick förklara vad som hänt, sen började dom bända upp hans mun. Ungefär då gick vi.
Mannen va troligtvis väldigt nerknarkad. Men det kändes bra, det kändes fint inombords med vetskapen att man gjort något bra. För även om han varit dum och tagit en överdos så förtjänar han också hjälp. Och istället för att stå och stirra gjorde jag något åt de, jag ringde efter hjälp! Även om mannen förmodligen klarat sig ändå, så hade det inte kännts bra att lämna. Idag agerade jag, jag gjorde min medmänskliga plikt, jag väntade för att hjälpa denna man som var ensam och borta. Jag är STOLT över mig själv som inte valde det lätta alternativet!


Det kanske låter som jag gör världens sak av det här, och det gör jag med. För mig va detta stort! Och nu har jag fått ventilera ut om det också!

O så kom den tillslut


Och så kom snön tillslut! Dock väldigt lite och eftersom det är plusgrader
ute nu så blev de mest slask av de

Förritidenfrisyr

Är det detta som kallas för korkskruvar?


Bloggen första tips

I väntan på bussen, på promenaden, löparrunda, på vägen till jobbet kan man leta reda på en bänk för att på ett ganska enkelt sätt att träna triceps, bröst och axlar. Mina älskade dips. Tycker det är av någon anledning väldigt kul att göra det och gör det i princip varje gång jag väntar på bussen på väg till träningen eller när jag är på gymmet eller väntar på att mitt pass ska börja.

Så här kan det se ut om man gör det hemma


Benen långt från kroppen, rak i ryggen, rumpa&rygg nära bordet, bänken
 eller vad man nu tar hjälp av

4e advent och julbak


Polkachokladcookies


Chokladbitar med after Eight

Veckans sista pass

Och det är väl då man ska ta ut sig som mest? Känner mig duktigt nöjd med veckan, även fast jag missade boxen i onsdags med bästa Jenny.
Söndag betyder 55 min pulsspinningi Sumpan med Mattias. Och i vanlig ordning hann jag med en sväng i gymmet före passet.
Triceps 9 kg 3*10
Biceps  5 kg 3*10
Rodd med skivstång 8 kg 3*10
Frivändningar 8 kg 3*10
Dips 3*10

Känns bra i armar, axlar och rygg nu. Men ack så skönt.
Spinningen gick bra idag, när jag väl hitta ett pulsband som inte va för stort. Maxade på 95% idag, vilket är helt godkänt. Avslutade dagens träningspass med armhävningar och mage.
Nu väntar en kort vila, imorn kör vi igen =)


Egentid, pirater och en vecka kvar till jul

Mattias försvann på en spontan pokerkväll med grabbarna. Poker, öl o pizza=flickvän fick stanna hemma.
Men jag har de ganska så bra. Tittar på Pirates of the Caribbean- Död mans kista, dricker julmust och rimmar på julklappar. Sådär lagom ansträngande kväll.


Mysfaktorn är hög hemma med tända ljus


Och en liten minigran


Och så tomtarna


Och vår alldeles egna julkalender =)


Och så va de julklappsrimmen också ju. Vem har varit snällast i år? Vem får den största julklappen? Vem får paketen med mest glitter? Ja om en vecka får vi se!


Gårdagens Julbord

Var trevligt, mycket trevligt. Lugnt och städat. Maten va sådär med sällskapet va de ingen fel på. Och kvällens höjdpunkt va utan tvekan Lars, Mattias chef som tackade mig för att jag stått ut med min käre sambos enorma arbetsinsats de senaste halvåret. De är klart att de varit trist med allt detta jobb, men det är så de är ibland. Och jag vet att det inte är för evigt, då går de att härda ut =)



Kände mig jäkligt stilig igår om man får lov att säga så själv =)

It's Friday, I'm in love

Sitter nerbäddad i soffan inlindad i en filt och väntar på att julkalendern ska börja. Idag kommer dagen gå i ett. Hitta byxor, träna, hem och duscha, åka till Amelie, vidare på julfest!

Är det någon annan som ska hitta på något trevligt idag? Eller resten av helgen för den delen?


Bästa återhämtningen efter ett hårt pass


WNT female protein med hallonsmak blandat med apelsinjuice. Gotti

Och efter ett pass med James behövs det verkligen massor av återhämtning. Passet idag va lagom jobbigt, speciellt som jag va en aning opepp innan, o under uppvärmningen. Men när de va dags o ta i, då jäklar i de!! Och när James kom fram under en övning o sa "you have really great abs" så kändes de ännu lättare att kämpa hårdare genom bockar, ringar, gummiband, tjocka snöre, hopprep, armhävningar, burpes, stepbrädor, boxning, löpning med sandsäck, vikter o massa utfallssteg. Och se där, fick ni veta någorlunda vad vi gjorde. Någon som blir sugen? Torsdagar 18.30 Sats södra station så fall! Kan tala om att det är 15 stationer och 4 varv. Varv 1 o 2 är 40 sekunder/station, varv 3 o 4 är 20 sekunder/station.

Nu dusch. Eller bad. Och ladda om batterierna till imorn. Då är de pump kl 12.

Vardagslyx

När man lägger sig på kvällen med vetskapen att inte ha ett enda måsten. Att vakna på morgonen och känna desamma.
Idag är en sån dag. Jag har inte gjort många knop förutom en runda på stan med Caroline. Hon shoppade julklappar och jag va med som moraliskt stöd. Eller bara sällskap. Slutade på waynes och fikade. Smoothie och latte. Mumsigt. Tack Caroline för en trevlig eftermiddag.

Uppladdning och cross står på schemat här näst.


Julklappstips?

 
Bilderna är lånade från Intersport


För hemmaträning, ja tack!!

Dagen i kort

Sista tentan-check
Utklassning på skolbowlingen- check
Party hemma hos mig- check
Städat efter partyt- check
Sova- snart check

Ljust och fräscht på Cirkus

I 2årspresent fick jag eller vi 2 biljetter till Showen Ljust och fräscht. Fredrik Lindström och Henrik Schyffert tolkade den svenska inredningshysteri på sitt alldeles egna vis. Det va bra, riktigt bra. Hade inte så höga förväntningar innan då jag inte visste vad de skulle handla om. Men det blev en skrattfest och skrattfester är alltid trevliga!! =)

Tack Mattias för presenten!!


En glad överraskning på posten!!



Tvårätters-middag, man tackar man tackar =)

Hard work pays off

Igår va de som alla andra måndagar crosstraining. Stort fokus på magen, känns hyfsat mycket idag.

Idag har jag varit på bodypump för första gången på nästan ett år. Grymt stolt över min prestation, kunde lassa på lite mer än vad jag kan minnas orkade ha sist. Känns grymt bra nu!!


Före passet. 8 kg på stången under uppvärmningen är minst 3 mer än tidigare!!

Och efter en lång höst, många pass fyllde jag mitt veckokort och belönades med en mössa. Är det någon som vågar påstå att jag matchar på vägen till gymmet? =)


Tjejen i repan tyckte jag va grym som fyllt kortet. Hon säger säkert så till alla men jag tänker låtsas tro att de enbart va till mig =)

Idag gör jag väldigt mycket sånt som jag inte ska göra.

Och väldigt lite av det jag borde göra. Som ni ser nedan ligger böcker och papper uppslaget på bordet, men ändå hamnar jag alltid i soffan. Eller vid datorn. Eller ringer de. Märkligt de där.



Tack!!

Jessica för hjälpen med de nya utseendet! Känns väldigt bra! =)

Med den nya headern kommer de bli förändringar här. Det kommer komma kategorier, Glädje, Träning och vardag. Kanske slänger in någon tips också. Har inte helt bestämt mig än, men de lär vi märka med tiden!
Töntigt jag vet, men blir faktiskt inspirerad av mig själv när jag läser vad jag skrivit och jag hoppas att någon mer kan bli det.

Kategorierna då? Jo träning som ni kanske förstår kommer handla om träning. Framförallt min egna träning. Glädje kommer innehålla allt som är glatt och roligt. Resten kommer vara vardag. Detta mest för att lättare kunna hitta bland gammalt groll. Förstår ni? Jag tror att jag själv börjat fatta poängen nu =)

//M

Renovering pågår

Bloggen ska få ett nytt utseende, känns inte riktigt som headern och sidan längre passar ihop med innehållet i inläggen. Denna gången får jag finfin hjälp och tror de kommer blir super =)


//M

Det finns ingen genväg till framgång bara hårt jäkla slit!!

Och det finns heller inget som heter lätt eller bekvämt. Inte om man är ute efter långvariga resultat iaf. Det behöver inte tvunget handla om träning utan det kan lika väl vara jobb. Eller skola. Inte började väl Vattenfalls VD på toppen som just VD? Nä även den har börjat i botten och jobbat sig upp. Och det är så de ska funka. Om jag får bestämma iaf.
Men jag vet, jag är fullt medveten om att det är jobbigt. Tom rentav så att det kan vara deprimerande ibland. Men man måste kämpa, och tro mig det är lika jobbigt för alla!
Många gånger på gymmet och i gruppträningssalarna har jag velat lägga mig ner på golvet och bara skita i allt. Många gånger vill jag bara ge upp, gå därifrån och bara skrika. Samma sak va gäller plugget. Men av någon anledning lyckas jag allt som oftast ändå ta mig i kragen och resa mig upp. Det är precis så man måste göra. Hitta vinnarskallen i sig, fram med lite jävlar anamma och försöka slå bort de där "jag orkar inte mer". För nästan alltid så orkar man mer, man har mer krafter i sig än vad man kan tro. Man måste bara vilja, och tänka "jag orkar en till, jag klarar springa bort till den där postlådan, jag kan, jag vill". Om man gör den där extra så mår man så mycket bättre när man gjort det. Sanne, PTn som kör måndagscrossen brukar skrika att det är de där sista som ger mest, både mentalt och fysiskt. Det är just den meningen som jag försöker ha med mig till de pass jag kör själv utan pepp-hjälp. Konstigt nog så hjälper de för jag orkar pressa mig själv lite extra, och om jag klarar det klara också du det!

Hur som helst så har jag tränat i helgen. Igår började jag gymma lite innan gick jag på Combat med Josefine och Johan. Kan inte riktigt bestämma mig än för vad jag ska tycka om de. Är inte helt hundra med på teknik och rörelser än vilket gör att det kanske inte ger så mycket som många andra saker hade gjort, men ska inte va sämre än att jag kan ge det ett par chanser till. Något jag däremot känner till är övningarna i gymmet.

10*3 dips
10*3 triceps 8 kg
10*3 biceps 4 kg


Idag följde jag med Mattias på hans spinningklass. 55 puls. Jag tycker väldigt bra om denna klassen, men idag va det tugnt. Benen stumnade till halvvägs in i passet. Så det blev ett lite lugnare myspass istället för så hårt som jag kanske hoppats på. Det viktigaste är att jag fortsatte iaf och inte gav upp =) Dessutom kompenserade jag stumheten med några andra övningar innan och efter passet.

10*3 triceps 8 kg
10*3 biceps 5 kg
2*1 min planka
10*2 situps
10*2 armhävningar
7 dips


Jag vet att det är väldigt mycket träning nu, men det får ni ha överseende med. Det händer ändå inte så mycket annat skoj just nu, inget som skulle vara speciellt mycket mer roligare att läsa om i varje fall =)


//M


Fredag, helg och vilodag!

Igår va de torsdag. Torsdagar betyder sista skoldagen innan helg och crosstraining! Crossen va brutalt jobbig igår. Jag tror att James som är PT och kör den här klassen bara kör den för att jävls med oss. Igår räckte det med att kolla in i salen för att förstå att de skulle göra ont i kroppen idag och vara tugnt under passet. Inte nog med det så i brist på Josefine igår fick jag köra med Janne (Janne är en man som brukar va på boxen o nu har vi setts så många gånger att vi tjabbar skit innan passen också). Hur som helst så är Janne jobbig att köra med (men ack så bra) då han är väldigt glad för att pusha på. Igår lät det väldigt mycket så här "kooooom igen, håll tempot, ööööka, kom igen nu, jobba hårdare, ta i, kämpa, håll emot" ja osv. Just då under passet när mjölksyran va uppe i max i benen hade jag mest lust och drämma en hantel i huvudet på han, men sen i efterhand känns de bra och träna med någon som verkligen trycker på för då orkar jag kämpa lite extra =)

Idag är det vilodag som ni kanske förstår från rubriken. Men bara idag. Imorn kör vi igen! Box+combat? Ja jag tror vi kör på den vinnande kombon igen!!


En helt meningslös bild egentligen, men detta är mina nya bästa vänner =)




Trevlig helg!!

//M


Julklappstips?















Ja tack! Träningskläder är något jag är i stort behov av!!
Bilderna är lånade ifrån sportamore.se, där det finns sjukt mycet träningskläder =)


//M

God Morgon!

Sömnen har varit ganska frånvarande under natten, någon gång mellan 24-01 slumra jag till innan jag vaknade upp. Sen va de svårt att somna. Vände och vred på mig, gick upp och kollade på tv, gick och la mig igen och frös. Ögonen va så trötta så dom sved när jag blunda. Men tillslut somnade jag, kanske runt 3, så några timmar sällskapade John Blund mig.

Nu äter jag frukost och väntar på julkalendern. Känner mig som ett litet barn, men det bjuder jag på =)

Idag ska jag till skolan, näst sista lektionen innan tenta. Känns sådär faktiskt.

Ha en bra dag!


//M


Inne i ett flyt nu?

Nja det vet jag inte. Men ska försöka hålla bloggen igång (ja, jag vet att jag har sagt de tusen gånger förr). Ska göra mitt bästa och vem vet, kanske det blir mer än två inlägg nu slutspurten av 2011 :)
Men ni får ha överseende med att inläggen kommer vara liknande varandra. Så intressant är mitt liv, skola eller gymmet. Åtminstonde en vecka till.


Dagen har till största del bestått av beskattningsplugg och en stunds träning. Tro mig, det sistnämnda är tusen resor roligare än det första. Beskattning är inte min grej, spinning däremot är det! Så idag fick det bli 55 min spinning. Va en stund tidigare på gymmet, istället för att sitta och vänta körde jag 3x10 dips (som förövrigt är min nya favvo), 3x10 knäböj och en tricepsövning.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och så smånigom förbereda för sängen!!


//M

Kalendern är smockfull med allt annat utom bloggen

Jag har faktiskt, i mitt tycke en väldigt bra ursäkt denna gången till detta blogguppehåll. Det har varit mycket i skolan, sista terminen med plugg innan praktik och examen. Nu är det bara en tentan som återstår innan jullovet :)

Förutom skolan har jag gjort en helsatsning på något annat, träning. Just nu spenderar jag sex av sju dagar där och det har blivit min fristad. Ett ställe där jag kan glömma bort allt som händer runt om utanför och bara fokusera på mig!

Jag har gått från detta


Till detta




-15 kg och några fler muskler. Om jag får säga det själv, är jag jäkligt stolt. Och det går att gå ner i vikt utan att gå på dieter!


//M

RSS 2.0